Oznake

Dota 2

Alternativna imena: Dota 2

Dota 2 Online - multiplayer strategija u stilu akcijska igra s RPG elementima modela f ree-to-play . Već nakon što je projekt postao popularan DotA, igra je izrađen u zasebnom klijentu, koji je prvi put neke nove elemente za poboljšanje performansi. Te dvije igre su vrlo slični. Bole, tako da je igra Dota 2 je razvijen uz pomoć neke osobe prije rada na prvom nacrtu. Međutim, nova verzija ima niz prednosti. To uključuje izgrađen-in glasovni chat, spojite podršku, prisutnost teritorijalnih zona namijenjenih za odvajanje igrača, trening zadatke kako bi početnici poboljšanje vizualizaciju prikaz djelovanja. Iako je mehanika igre u cjelini nije mijenjalo. Prije svoj proizvod na internetu, postao je korisnik koji se, kao u svjetskom DotA igra, olovo tima bitke, pokušavajući uništiti neprijateljske baze. U Dota 2 online Tu su isti Britanci dopušteno da steknu iskustvo, steći potrebne podatke, razviti na najvišoj razini 25. Pokušajte - Vjerojatno će biti zadovoljni!

Prvo važno pitanje za vas - to je Dota 2 profil. To se događa kao što slijedi:

- Unesite ime akkakunta;

- Mislio sam da se lozinka i ponavlja se u novi red;

- Izvijestio e-mail adresu koja je potvrdila u sljedećem polju;

- Odaberite sigurnosno pitanje, a odgovor je dao za njega;

- Unesite znakove na slici,

- Stavite kvačicu nego što se pokazuje da više od 13 godina i slažem se s pravilima igre (bolje unaprijed pročitati odredbe korisničkog ugovora).

Na kraju procesa izrade računa, morate pritisnuti tipku "Otvori račun".

Drugo važno pitanje - sistemski zahtjevi. Za gameplay zahtijevaju sljedeće parametre: OS Windows XP / 7 / Vista / Vista 64, Pentium 4 ožujka. 0GHz / ili ekvivalentni AMD; grafičke kartice kompatibilne s DirectX 9 (128 MB ili više), ATI X800, nVidia 6600 (ili ekvivalent) na HDD 5 GB RAM-a i 1 GB. Kako imati priliku napraviti - prilično oprašta zahtjeve sustava.

Dakle, ti si samo početak igranja DOTA 2 i svakako trebate saznati više o tome što možete očekivati ​​od vašeg lika. Nakon odabir znaka i početi upravljati, odmah će sudjelovati u borbi protiv protivnika. Vi ćete biti u tim želi uništiti glavnu zgradu neprijatelja, a usput i obrišite obrambene kule i ubiti veliki broj Britanaca nogama. U isto vrijeme ne treba zaboraviti da razmišljaju o tome kako kul. Morate stalno pumpati karakter priobrketat kvalitetnih dobri artefakata oružja. A da bi bili sigurni da je sve bilo pošteno, i uzeti svoj dio zlata, koje se izdaje za sudjelovanje u timu.

Gameplay uključuje borbu između svjetla i tamnu stranu. Svaka momčad je do 5 osoba. Timovi distribuirani na linijama, na kojima su jedinice će se suočiti s protivnicima. Priželjkivani cilj - da imaju vremena da uništi središnje neprijatelja brže nego što je to s tvoje. Tko je bio prvi - taj je pobjednik!

Igra Dota 2 - to znači da djeluje skladno s istomišljenicima nastojanju da se razvije parametre svog karaktera, za daljnje jačanje sposobnosti kako bi razgovarali o tome što se događa s drugim igračima na chatu i samo dobiti puno užitka od uzbudljivih klase. Osvojiti razini nakon razini, uzeti zasluženi nagrade, sudjeluju u praksi utakmica se trudi donijeti uspjeh u momčad, ili ako ne želite da se naprezati, ići s toka i na kraju ipak oduzeti ono što se duguje na kraju bitke - bez obzira na to što radite, što je najvažnije uživati ​​u sve to! DotA 2 igra poziva sve da se pridruže. Ne sviđa mi se - nitko se neće održati. No, najvjerojatnije nećete suočiti razočaranje. Uživajte u gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more