Oznake

Dragon City Mobile

Alternativna imena:

Dragon City Mobile simulator izgradnje grada s RPG elementima za mobilne platforme. Igra ima šarenu grafiku u crtanom stilu. Glazba je zabavna i svi likovi imaju vrlo uvjerljiv glas.

Prije nego počnete, smislite ime po kojem ćete biti poznati u ovoj igri i odaberite avatar po svom ukusu.

  • Sakupite kolekciju zmajeva
  • Hranite i njegujte svoje ljubimce
  • Poboljšajte njihove vještine kako biste bili jači
  • Izgradite grad u kojem ova čarobna stvorenja mogu udobno živjeti
  • Stvorite tim zmajeva i dokažite svijetu da su vaši zmajevi najjači

Ovo su glavni zadaci u igri, ali zapravo je zanimljivije.

Počnite s više kućnih ljubimaca i istražite svijet oko sebe kako biste pronašli nove zmajeve.

Izgradite grad na svom otoku u kojem svi uživaju živjeti. Pobrinite se da im ništa ne treba. Redovito ih hranite i igrajte se s njima. Trenirajte i razvijajte njihove vještine, dobro će im doći u budućnosti.

Izgradite farmu za uzgoj dovoljno hrane. Zmajevi su velike životinje i puno jedu, pogotovo kad odrastu. Zasadite polja i uberite usjeve kako biste obnovili zalihe hrane.

Osvojite resurse za izgradnju i nadogradnju zgrada u gradu.

Mnogo je igrača iz cijelog svijeta u igri, postanite najistaknutiji majstor zmajeva među njima.

Dovršavanjem misija kampanje s pričama dobit ćete priliku sudjelovati u borbama s drugim zmajevima, a neke od njih možete ukrotiti.

Bitke se odvijaju u naizmjeničnom načinu rada. Tri zmaja iz vašeg tima izmjenjuju se u borbi protiv istog broja neprijatelja. Da biste pobijedili, morate pobijediti u najmanje dvije od tri runde. Protivnici se izmjenjuju međusobno udarajući. Postoje i posebni potezi koji zahtijevaju punjenje, a vi odlučujete u kojem trenutku bitke ćete ih koristiti.

Chatajte s drugim igračima. Pronađite nove prijatelje među njima ili dovedite svoje prijatelje u igru i formirajte saveze. Izvršite zajedničke zadatke.

Natjecajte se u svojim snagama u PvP bitkama i osvojite povećanje rejtinga i vrijedne nagrade ako pobijedite.

Kako ne biste zaboravili igrati Dragon City Mobile svaki dan, programeri su osigurali dnevne i tjedne nagrade za prijavu.

Na praznike i tijekom sportskih natjecanja sudjelujte u tematskim događanjima i osvojite jedinstvene nagrade. Ne propustite priliku, jer u neko drugo vrijeme nećete moći nabaviti ove ukrase za svoj grad.

Trgovina u igri omogućit će vam da obnovite svoje zalihe resursa i dobijete nove stanovnike u svom gradu zmajeva za valutu u igri ili pravi novac. Trošeći mali iznos, ubrzat ćete nadopunjavanje svoje kolekcije zmajeva i financijski zahvaliti programerima. Ali to nije nužno učiniti.

Provjeravajte ažuriranja redovito. Igra povremeno dodaje nove razine i još nevjerojatnije stanovnike za vašu kolekciju zmajeva.

Možete besplatno preuzeti

Dragon City Mobile na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Ako želite imati vlastitog zmaja ili čak nekoliko njih, instalirajte igru odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more