Oznake

Legende Dragon Manie

Alternativna imena:

Dragon Mania Legends je igra o životu zmajeva. Možete igrati na mobilnim uređajima. Grafika je svijetla i lijepa u crtanom stilu. Kvaliteta zvuka je dobra, a glazba ohrabruje.

Ovaj put morate otputovati na nevjerojatan otok koji se zove Zemlja zmajeva. Tisuće zmajeva žive na ovom mjestu. Tijekom igre ćete ih sve upoznati, a neke od njih dobiti ćete jedinstvenu priliku pripitomiti.

Prije pokretanja igre dovršite nekoliko misija s uputama. To će vam pomoći da se brzo naviknete na igru i nosite se s kontrolama.

Izgradite vlastiti grad sa zmajevima.

Da bi sve uspjelo potrebno je izvršiti puno zadataka:

  • Sakupite kolekciju zmajeva i uzgajajte ih
  • Čuvajte kućne ljubimce, igrajte se s njima i hranite ih
  • Stvorite nove vrste s jedinstvenim sposobnostima
  • Vodite svoje zmajeve protiv mitskih bića i drugih zmajeva
  • Natječite se s drugim igračima i saznajte čiji su zmajevi jači
  • Nadogradite vještine svojih ljubimaca nakon što steknu dovoljno iskustva i pređu na višu razinu
  • Igrajte mini igre kako biste zaradili dodatne resurse
  • Stvorite klanove i dovršite misije sa svojim prijateljima

Ovo je samo mali popis zanimljivih i uzbudljivih stvari koje vas očekuju tijekom igre.

Na početku ćete imati samo jednog zmaja, ali ispunjavanjem zadataka i zabavom možete brzo proširiti svoju dječju sobu.

Kako napredujete, težina zadataka raste, tako da ćete biti zainteresirani za igranje Dragon Mania Legends.

Uzgajajući zmajeve, moći ćete križati različite vrste. U ovom slučaju, potomak može naslijediti snage oba roditelja i nadmašiti ih u izvedbi. Dakle, obraćajući pozornost na ovaj proces, možete izvesti najmoćnije zmajeve na otoku.

Redovitih posjeta igrici bit će nagrađeno dnevnim i vrjednijim tjednim darovima. Ako ćete neki od dana imati malo vremena, dovoljno je pogledati u igru samo nekoliko minuta kako biste dobili svoj dar.

Možete se udružiti s drugim igračima u klanu i komunicirati zahvaljujući ugrađenom chatu. Osim toga, na ovaj način moći ćete pristupiti kolektivnim PvE zadacima s nevjerojatnim nagradama.

U areni se možete boriti protiv drugih zmajeva i čak postati prvak. Za najjače borce predviđene su nagrade i počasno mjesto u tablici ocjenjivanja.

Tijekom blagdana postoje posebni događaji na kojima možete osvojiti tematske ukrase i druge predmete.

Trgovina unutar igre omogućit će vam kupnju vrijednih resursa, pojačala, pa čak i novih kućnih ljubimaca. Kupnje možete platiti valutom igre ili novcem. Ako se dijete igra i ne želite da ono troši novac, jednostavno onemogućite mogućnost kupnje putem aplikacije u postavkama uređaja.

Za igranje Dragon Mania Legends potrebna je internetska veza.

Preuzmite

Dragon Mania Legends besplatno na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru i igrajte odmah ako volite zmajeve i želite se igrati s njima ili čak uzgojiti novu vrstu ovih prekrasnih životinja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more