Oznake

Dragon Born

Alternativna imena: Dragon Born

Igre Dragon Rođen - je besplatan browser-based igra, su događaji koji se javljaju na otoku Solstheim, koja je vrlo slična igri Skyrim. Nakon što je igra Dragon Rođen Online. Branitelji Relinduna počne napadati vam sektaša koji smatrate izdajicom i žele ubiti po nalogu Miraaka. Onda se preselite na otok Solstheim saznati tko je to Miraak, i kako ga možete zaustaviti.

Prije igranja Dragon Rođen , provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz , 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. Pridružite nam se u igri Dragon Rođen neće uzeti puno vremena i jednostavno:

1. Na glavnoj stranici, odaberite stavku "Registration";

2. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

4. Unesite sigurne zaporke i ponoviti ga,

5. Odaberite "Pošalji", a Dragon Rođen registracija je gotova.

Solstheim Island je prilično velika. Ona sadrži tri glavne gradove, gdje možete susresti ljude i obavljati zadatke, ima više od 40 druga mjesta na karti, uključujući i ruševine, bandit kampovima, špiljama, gdje možete obaviti posao ili ih samo istražiti za kamate u [ _3_] Dragon Rođen Online .

Glavni zadatak igre Dragon Rođen sastoji se od sedam zadataka. Kada dođete na otoku Solstheim, naći ćete da su ljudi tamo su malo zbunjeni. Oni grade svetišta Miraaku, ali ne znam zašto, i oni čuli Miraake, ali ne znam gdje. Dakle, prvo mora osloboditi ljude Dragon Rođen Online Miraaka iz menadžmenta, a zatim biste trebali tražiti energije potrebne za možete ga pobijediti. Smiješno, taj zadnji dio uključuje praćenje neke snage i jahati na zmaja koji bi trebao doći na pamet svakome tko je završen glavni zadatak za Skyrim.

Velik dio igre Dragon Rođen povezano s proučavanjem crnih knjiga. Dok ste u potrazi za informacijama o Miraake, naiđete na neku crnu knjigu, od kojih je svaki vas vodi u apokrifa, kraljevstva Prince Hermaeus Mora. Također dobiti bonus za svaku crnu knjigu koju čitamo u Dragon Rođen Online i ti bonusi uključuju korisnih stvari kao što je uklanjanje prijateljske vatre protiv sljedbenika te je u mogućnosti da se pozove trgovca, tako da možete prodati predmete, ako imate višak.

Nažalost, ove slike su ograničene na Dragon Rođen Online , tako da se neće ništa promijeniti u glavnom dijelu igre.

Vi ćete Dragon Rođen igrati i vidjeti da je igra je usmjerena više prema srednjem sloju igrača. Neki borbe mogu biti ozbiljni (uglavnom zato magija otpor lik je minimalna), a lik mora držati svoje oružje i da ne umre prije završne bitke protiv Miraaka. Ako imate karakter u Dragon Rođen Online , koji može pobijediti zmaja, vi ćete biti u mogućnosti igrati [_2_ ] Dragon Rođen bez ikakvih problema.

Općenito, igra Dragon Rođen Online. Branitelji Relinduna prilično dobro razvijena. Ona sadrži mnogo dodataka, neke velike i male, i iako nisu svi od njih rade dovoljno dobro, u najmanju ruku, neke od njih mogu dobiti ocjenu "A". Posebice se to može nazvati crna knjiga i studija apokrife, a neki gosti Dragon Rođen Online .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more