Oznake

Dragon Pals

Alternativna imena: Dragon Pals

Game Dragon Pals je browser-based online igre, koji je izrađen u fantasy stilu. Ova igra je dizajnirana u žanr anime, gdje su vaši ljubimci će biti zmajevi. Igra Dragon Pals Vi ćete naići na jedinstven i neočekivan način igranja, a ovdje ćete vidjeti klasifikaciju custom klase po spolu.

Strani jezik (engleski) prikazan je u Dragon Pals registraciju. Da bi se stvorili ovu igru, morate unijeti sljedeće podatke o sebi:

1) Njegov e-mail adresu ili naziv.

2) Napišite svoju lozinku.

Također možete prijaviti putem Facebooka .

Igra Dragon Pals ćete biti nastave svoje ljubimce - zmajeve. Možete poboljšati svoje sposobnosti. Vi svibanj čak biti nekoliko zmajeva, koje možete koristiti u isto vrijeme, ako je potrebno.

Igra Dragon Pals igrati ne samo da se mora usredotočiti na oštrenje bitku, ali i od vas će se pobrinuti za vašeg ljubimca. Da biste to učinili morate napraviti svoj vlastiti povrtnjak i uzgajati hranu na njemu za svoje kućne ljubimce nevjerojatan.

U browser igra Dragon Pals online, postoje tri klase:

1. Strijelci - oni eksplozivne snage su poznati za crtanje velike štete u borbi. Oni najbolje koriste za Šteta na duge staze.

2. Warriors - oni imaju jake srcu da bi od njih većina jak branitelje. Iako njihovi napadi umjerena mogu izdržati najviše količinu štete.

3. Magee - su majstori elementi vlastite dvije strane obrana, a šteta prijava . Oni su najviše uravnotežena iz sve tri klase i su snažni iscjelitelji [_7_ ].

Svaki razred ima svoj vlastiti jedinstveni skup vještina. Te vještine se sastoji od tri različite vrste pokazatelja: napad, podrške i talent. Vještine poput napada i podrške mogao biti uvučen u vještini bar da se koristi u borbi, a talenti djeluju kao pasivni vještine.

Igrači imaju dvije različite vrste vještina i može se koristiti i do tri vještine u vještinu baru u bilo kojem trenutku. Samo je jedan glavni napad vještine mogu se koristiti u vrućim borbi, ali također može koristiti što više kombinacija kao što želite.

U igri Dragon Pals je sustav alkemije, koji se koristi za pretvaranje zlata ametista. Viša razina izvrsnosti alkemije, više igrač može prikupljati ametista. Ovdje ne postoji ograničenje na koliko igrač može transformirati i imati priliku da se deset puta više. VIP igrači imaju priliku na besplatno rafiniranje, a također možete dobiti alkemije paketi.

Ukrotiti zmaja i svi natjecatelji će biti teško za vas.

Borba u areni i imati hrabrosti boriti se za nagrade. Poboljšajte svoje vještine i otvoriti put do blaga koje će vas nagraditi za vaš trud.

Odaberite svoj razred i boriti se sa svim hrabrosti.

Prijavite u igri Dragon Pals besplatno i postavili nije vjerojatno i uzbudljive avanture iz igre za sebe i svojim malim prijateljima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more