Oznake

Zmajevi Atlantide

Alternativna imena: Zmajevi Atlantide

Kao što možete pogoditi iz naslova, igra Dragons of Atlantis će vas odvesti u čarobni svijet zmajeva. Zmajevi su i dalje oni koji su bili u dane izgubljenog kontinenta Atlantide. Po legendi u igri u antičko doba puk otišao natrag na Atlantis. Oni su se morali boriti za život. Tijekom dugotrajnih bitaka su stvorili četiri plemena Atlantide. Danas, ova plemena su se međusobno se bore za dobrobit očuvanja života. Osim pobjednik će biti u mogućnosti da dobije kontrolu nad cijelu ljudsku rasu. Isto tako pomažu u borbi i donijeti pobjedu u ratu može Dragons.

Dragons of Atlantis online je još uvijek jedan od predstavnika gaming tvrtke Plinga igrati. Sve ove igre su visoke kvalitete grafike i cool igranja. Za razliku od većine ostalih igara ovog proizvođača u Da nije moguće prevesti web stranicu na ruski, pa u neznanju i dalje morati igrati po osjećaju. Što je istina, upravljanja igra je toliko jednostavno da svatko može razumjeti bez problema.

Ako ste ranije sastao s Plinga igrama, a možda čak i udario račun u toj službi, onda Dragons of Atlantis registracije će se održati pod pojednostavljenom sheme, odnosno jednostavno se prijavite u sustav pod registriranih podataka. Ako ste početnik, morate ispuniti jednostavan obrazac.

1. U sredini terena ispred vas će se formirati. Ako želite, možete se prijaviti putem vašeg računa na Facebook. Ako ne onda upper linijom tvori istoimeni «E mail» specificirati svoj pretinac.

2. Sljedeći na redu «Lozinka» upisati svoju lozinku za prijavu na svoj osobni račun.

3. Golf «ime» popis prijavite svoju igru.

4. Dopustite sustav kako bi završili registraciju i počeo čim je prije moguće igrati igru ​​Zmajevi Atlantide, morate prihvatiti uvjete korištenja provjerom liniju «Prihvaćam uvjete ...».

5. Ako želite, možete pretplatiti na newsletter od uprave stranicama, ček linija »Pošalji mi Bilteni», ako ne želite primati poruke, ostavite prazan okvir.

6. Nakon punjenja u svim područjima i provjere točnosti njihovo punjenje, kliknite na "Registracija".

Sada možete ne samo da slobodno igraju Zmajevi Atlantis, ali će ići glatko u svim drugim igrama Plinga.

Tijekom igre morate odabrati heroj, odnosno da pripada jednom od četiri plemena.

1. Zolmek. Brutalno zolmeki mogli naći zajednički jezik sa svim živim bićima, posebno s Zmajevima.

2. Peći. Ovi likovi imaju oštar um i nevjerojatnu vještinu znaju puno magije i znanosti.

3. Soleriany. Lukavi i nemilosrdni znakova. Oni uvijek pobijediti po svaku cijenu.

4. Amazonke. Hrabre žene ratnici. Ove ratoborni dame neće uplašiti niti jednog čovjeka.

Odaberite pleme, imenovati svoj lik i dati gradu svoje ime. Sada možete igrati!

To je važno imati na umu da je igra Dragons of Atlantis je potpuno besplatan i dostupan svima. Osjetite hrabri ratnik od srednjeg vijeka i pokušati dobiti vlast nad svijetom uz pomoć zmaja ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more