Oznake

Zmajeva Poslanik

Alternativna imena: Zmajeva Poslanik

Igra Zmajeva Poslanik je sustavna borba koja nudi igračima realniji gameplay borbe.

Zmajeva Poslanik online će vas poslati na mjesto gdje su zmajevi lutaju zemljom, morem i letjeti kroz zrak.

Poslanik Dragon Igra omogućava igračima da se uključe u borbu s raznim zmajeve. Povratiti tu zapovijed na zemlji od zlog Crnog Zmaja, koji je pobjegao od okretanja.

U Zmajevu Poslanika registracije je sljedeći:

1. Morate pronaći mjesto za igru ​​Zmajeva Poslanika online.

2. Vrh obliku vidjet ćete gumb s kojim možete stvoriti u igri preko Facebooka, društvene mreže.

3. Još jedan način da se registriraju za vas je da se registrirate na mjestu.

4. Na mjestu u prvom redu u prijavnici mail adresu.

5. Ponovite uprava e-mail adresu u sljedeću ćeliju.

6. Zapišite lozinku za igru. Koristite ovu kombinaciju samo u ovoj igri.

7. Razmislite nadimak i zapisati.

8. Posjeta bodova kao što je opisano u nastavku oblicima. Ako ste zadovoljni sa svime u njima, označiti ih tako što ćete ih kliknuti.

9. Pritisnite «Igrajte se besplatno».

Igrajte Zmajevu Poslanika Vi ćete biti u internetskom pregledniku, tako da bi trebao provjeriti: spajanje na Internet, a na računalo se instalira bilo koji preglednik.

Prije nego što počnete igrati Zmajevu Poslanika igrati, morate upoznati sa značajkama igri:

1. Zmajevi su posvuda: u svijetu u obliku kao zmaj, više od 300 jedinstvenih zmajevi lutaju zemljom. Možete se boriti, snimanje, vlak i voziti se na njima se koristiti i razvijati svoje jedinstvene vještine i sposobnosti i pomoći njegov slučaj.

2. Sustav borbe: Zmajeva Poslanik koristi Auto-ciljnu i kombinirani sustav dati igračima realniji gameplay borbe. Ovaj sustav daje igračima više kontrole sa širim rasponom taktičkih opcija od tradicionalnih MMOs.

3. Lijepe uzbudljiv svijet: igrači putuju u uzbudljivi svijet ispunjen nevjerojatnim detaljnim krajolika. Tajne, problemi i stvorenja čekaju da vide kako je kad počnete igrati.

4. Opsežna sustav stambenih: neka svoju maštu i uzbuditi vaša očekivanja. Igrači su dati punu kontrolu za izgradnju i razvoj svoj grad jedinstven u gradu i, u konačnici, od carstva.

5. Frontier sustav: Guild lideri radovati! S ovom sistemu gradnje velikih razmjera, igrači imaju priliku da izgrade svoj krajnji kraljevstvo. Slijedeći svoje građane i svoje carstvo, što će se razviti u igri.

Zmajeva Poslanik Online - je igra mašte, koji je osvojio puno ljudi. Pridružite se jedan od njih i dobiva zajedno s njima zabavna igra Zmajeva proroka.

Poslanik Zmaja će vam donijeti niz iskustava koja ćete doživjeti tijekom prolaska igre. Prijavite se i ne ostaju na postignuća svojih ciljeva!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more