Oznake

Drakensang online Predstavite

Alternativna imena: Drakensang Online

Drakensang Online - je besplatna browser-based fantasy igra, gdje postoji magija i čuda. To je svijet u kojem mnoge opasnosti i raznih stvorenja, gdje crne ruke koji je oslobodio najstariji neprijatelj čovječanstva - Dragon.

Drakensang Online igra je besplatna i ne zahtjeva klijenata instalaciju igre. To je kompatibilan sa svim popularnim pregledniku. Sve što je potrebno za početak igre, ovo Registracija Drakensang Online: ako imate registrirani račun na Facebooku, to se može koristiti kao radni stol u igri, jednostavnim klikom na banner knobku Facebook, a zatim dati dozvolu za pristup sama račun. Ako se to računa ne, onda sljedeće: na početnoj stranici klikom na gumb "Registracija" kako bi otvorili prozor za registraciju, u kojoj su polja je potrebno da unesete svoje ime (ime), lozinke, e-mail, datum rođenja, Bonus Code i označite prihvaćanje od Uvjeti i uvjetima povjerljivosti. Klikom na gumb "Registracija" na ovom upisu u Drakensang Online igre preko. Zatim, ići na novu stranicu web-mjesta će morati izabrati igru ​​poslužitelja s popisa i stilu igranja (PvE ili PvP). PvE-player je protiv svijeta, i PvP - player versus player je. Zatim, pritisnite "Start Game" i otvorio novu stranicu za stvaranje svoj karakter: ona može biti Dragon Warrior, Mage krug ili Rangers, on je odabrati pod, i rast kose. Dodijeliti joj ime i pritisnite gumb "Napravi". Sve je sada moguće početi svoj prvi zadatak ...

Kao što je već spomenuto, Drakensang Online igra trenutno ima tri klase: mage Circle Dragon ratnika i Rangers.

Mages Circle - ova klasa ljudi visoka inteligencija i znanje magije. Oni posjeduju esenciju vatre, leda i munje, i poboljšati svoje snage s magičnim napada.

Dragon Warriors - ova klasa je nenadmašan majstor bliske borbe. Zahvaljujući što su čak i bijesa, oni su u mogućnosti primijeniti vještine posebno učinkovit. Dakle, više se bori s neprijateljem, opasniji su oni.

Izviđači - članovi ove skupine su izvrsni strelice. Oni su na rasporedu cilj udaljenost je oslabiti svoje strelice pucali iz zasjede, a zatim izrezati ga u njegovom gužva čudo noža lukom.

Igrajte igru ​​igrač će Drakensang Online, putuju na različitim područjima (državama) u igri. U ovom trenutku u igri postoji sedam regije: Grimmegstoun, Viltvuksshir, Kingshill Slifmor, Shorfolk, Tegansuol i Torstrond. Putovanja u tim regijama, igrač će obavljati različite zadatke primljenih iz NPC (non-player znakova), te u procesu ubijanja raznih čudovišta. Nagrada za uspješno prošao zadataka će dobiti bodove iskustva i poboljšati vještine. U potraga misija osim bodova iskustva i vještina, igrač može naći vrlo vrijedne predmete koji su skriveni u različitim mjestima. Postupno, sa svakim novim razini će se pojaviti složenije zadatke.

Igra Drakensang Online ima na raspolaganju velik broj čudovišta koja žive u različitim područjima. Pa igrati online Drakensang neće biti dosadno, samo nema vremena biti dosadno.

Igra ima resurse, kao što su zlato, srebro i bakar. A tamo - Inomanty (ova igra valuta, što može, ako je potrebno, kupiti "pravi").

Igrajte Drakensang Online može se govoriti na forum, koji se nalazi na licu mjesta.

Općenito, igra čini dobar dojam. Možda video tutorial, koji se može vidjeti na web stranici će vam pomoći razumjeti i shvatiti kako igrati Drakensang Online.

Sve je to sada izdvaja avanturistički, to Drakensang Online registraciju!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more