Oznake

Zmajevi

Alternativna imena: Zmajevi

Online igre Dragons - novi besplatni preglednik igračka koja će se svidjeti svim ljubiteljima fantastike. Pridružite nam se u igri Zmajevi jednostavne i jasne svima, kako bi se igrati Zmajevi, samo trebate koristiti bilo koji preglednik pokrenuti igračku i popuniti standardni obrazac za registraciju. Zmajevi - igračke, koja je u punoj brzini korištenje suvremene tehnologije 3D. Dakle, sučelje i slika je vrlo intenzivan i kvalitativno. Taj raspored Dragons Online igra pomaže čak i dublje zaroniti u fantastični svijet vatrogasnih-disanje stvorenja.

Čak i prije nego što napuste svoj mail za registraciju, odabrati svoj nadimak i dobiti lozinku, tražit će vas se da odaberete kojoj strani ćete se boriti

• Valor - mirno i razumno ratnici trgovci

• Sadar - asketski ratnici barbari

Na koju stranu da prođe i što su načela očituje u svijetu online igara Zmajevi trebaju odlučiti prije registracije.

Igrajte igru ​​online Dragons može biti samo kao predstavnik ljudske rase. U svakoj od dviju zaraćenih carstava, postoje dvije glavne utrke:

• ljudi

• zmajevi

Postoje i drugi likovi - Predstavnici manjim utrkama - Plamen i mjesec vilenjak, minotony i drugi, ali oni samo djeluju kao saveznici ili neprijatelji.

Dragons - online igra sa zarazna igrivost. Nakon Prvog svjetskog rata sukoba i zlih sila bogova Shaab, napustio dvije utrke koji žude međusobnu krv. U velikom procjepu - gdje se zmajevi, udružili su se s ljudima bavila odlučujući udarac zla - formiraju kristale koji imaju velike magične moći, oni su pozvani Dragon Tears. Dragons Online ovoj priči izložio u detalje, ali vrlo sporednu svijeta trebaju pročitati Adama, kao uvod vidjeti uspjeti.

Dragons nudi početnici prođe uvodne zadatke da svaki igrač dobije od svojih mentora, ovisno o odabranoj carstva - plava ili crvena Valortsev Sadartsev.

Ako se odlučite igrati online na strani Dragons ratnika trgovaca, mjesto će biti pero rata Akademija Gaeta, ako kao i slanje više vojnika asketizma - to svoj put u igri Dragons Online počinje s Akademije rata Radan.

Pumpati svoj junak mora proći zadatke i boriti čudovišta i protivnike - kao ništa novo, ali igrati online Dragons počnete čim branitelj svog mentora.

Prvi zadatak je da traži i uništiti izdajica Marauder mljekara. Dovršavajući zadatke i pobjedu borbe, dobivate ne samo znanje, već i ugled bodova. U svijetu Adan čudovišta mogu slobodno kretati, dakle, da napadne neku od njih, morate ga odabrati i potvrditi svoje namjere s dvostrukim klikom. Svaki poraženi čudovište donosi iskustvo i nagradu za junaka.

Borba u igri odvija u polu-automatskom modu. Junak može obavljati udaraca u tri različite police:

• zaštitna

• napadaju

• čarobno

Možete razmišljati o svojim taktike u igri Dragons. Igrajte se i boriti vrijedno pažljivo - kombinirajući stalci, ne zaboravite da je vaš protivnik može promijeniti svoj položaj i koristiti magiju.

Dragons - online igra s turn-based sustav borbe. Štrajkovi su naizmjenično - prvo vi, onda - neprijatelj. Da bi se iz borbe pobjedničke, pobespokoytes unaprijed o brzini. Posebne artefakata, čarobne amajlije, pa čak i vaše oružje može se kupiti u dućanu. Stoga, ne zaboravite da ne samo da pumpa postavke karakter, te da prate za streljivo.

Naravno, možete osvojiti svijet Adan s prijateljima - pridružite klanovima i istraživati ​​Zmajevi karata igra. Registracija će se otvoriti put za nevjerojatan svijet jakih i hrabrih ratnika i šarene 3D grafike. Nema potrebe da se ulože posebne napore da osjetite pravi junak svijetu Dragons. Sposobni i voljni igrati jedni - svakako okušati u svijetlu svijet zmajeva i ratnika.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more