Oznake

DreamFields

Alternativna imena:

Game Dreamfields - jedan od predstavnika slatke serije igara iz Plinga Playa. Sigurno više Dreamfields je dizajniran za mlade predstavnike geymerskogo klase, međutim, i odrasli igrači mogu opustiti igrajući ovu slatku i dobroćudnu igru. Dreamfields online donekle podsjeća na uobičajene i omiljene u mnogim aplikacijama na Facebook ili Twitter stranici. Što je realnije zamisliti što možete očekivati ​​od igre, možete je pokušati testirati klikom na "Pokušaj" na dnu obrasca za autorizaciju. Usput, jezik dizajna igre može se promijeniti od standardnog engleskog na razumljiviji našim sunarodnjacima Rusima. zastavu) i promijenite na ruski.

Da biste vidjeli potpuniju verziju igre, morat ćete se registrirati. Dakle, točno Dreamfields provjeriti baš kao i mnoge druge online igre, je obavezna. Registrirani korisnici imaju pristup dodatnim opcijama i bonusima.

1.000.001. Da biste započeli proces registracije, morate ispuniti obrazac koji se nalazi u samom središtu ekrana.

1.000.002.

1.000.003. Ako još uvijek preferirate tradicionalne metode registracije, gornje polje obrasca, nazvano E-pošta, unesite svoju e-poštu.

1.000.004. U sljedećem retku unesite zaporku za prijavu na svoj osobni račun. Pokušajte odabrati manje ili više teško igrati igru ​​Dreamfields je sigurno, a vaš račun može biti sjeckan.

1.000.005. U retku "Korisničko ime" unesite svoj nadimak, samo da biste pristupili sustavu tijekom igre.

1.000.006. Da biste prihvatili uvjete igre, označite odgovarajući redak.

1.000.007. Ako se odlučite pretplatiti na korespondenciju iz administracije, osim ako ne želite primati poruke, ostavite mjesto za prikaz prazno.

1.000.008. Sva polja su popunjena? Kliknite zeleni gumb "Registracija".

Ako ste u igri Dreamfields na svom računu na Facebooku, na popisu će se prikazati prijatelji prijateljima koji su instalirali i igrali Dreamfields.

Tijekom igre sustav će vam uvijek ponuditi sve više zadataka i zadataka koji neće biti dosadni. Popunjavanjem predloženog sustava možete dobiti bonus bodove. A ova igra svakako neće nikoga ostaviti ravnodušnim
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more