Oznake

Driver: San Francisco

Alternativna imena: Driver: San Francisco

Game Driver: San Francisco - jedan od najuzbudljivijih utrka Multiplatformna. Osnovna razlika je u realizmu. Morat ćete temeljito usavršili vozačke vještine i prevladati sve poteškoće na staze. Kao što je projekt razvijen je napravio slavni Ubisoft, sumnjati u kvalitetu igre nije potrebno - to je stvarno kvalitetno i solidno izvršava projekt. Ovaj projekt je logičan nastavak hvaljenog Driver. Sve u svemu, projekt je sličan svih prethodnih igara u nizu, ali ipak neke velike inovacije ne spominjem nemoguće.

Driver San Francisco igra će vam dati priliku da se upoznaju s nastavkom priče o dva očajnih vozača i zakletih neprijatelja, John Tanner i Charles Jerihon, koji je ipak uspio preživjeti nakon strašne pucnjave u Istanbulu. Nakon ovog incidenta, dečki su još uvijek u mogućnosti da se vrati u rodnu Sjedinjenim Državama. Sada Tanner je bio u ophodnji ulicama San Francisca, a Jericho čeka kazneni sud. Međutim, kazneno priroda Jericho uspio pobjeći napad na policijski kombi ga nosi. U pokušaju da se zaustavi bjegunac Tanner dobiva u strašnom nesreće s kamionom. On je preživio, ali pada u komu. Pa, kao što ne želim da brzo skinuti Driver San Francisco kako bi se osobno uvjeriti u istinitost tih nevjerojatnih zbivanja?

Nakon takvih događaja Tanner je bio u mogućnosti zove «smjena», što mu daje mogućnost da postanu ugrađuju u tijelima drugih ljudi ako je to potrebno. Sada, krećući se iz automobila u automobil, od vas će biti u mogućnosti da uspješno nastaviti, čini se, čak i samopobijajuća misija.

Jednom možete skinuti Driver: San Francisco, od vas će biti zaprepašteni na velikoj floti, dostupnom na igrače. To je više od 120 jedinstvenih i legendarni automobili koji tijekom igre možete nadograditi na novu razinu! Ne tako davno, programeri su obećali da će razmotriti dodavanje u Driver: San Francisco ruski stroj, kako bi se potaknulo sve ruske ljubitelje projekta.

U ovom projektu, možete okušati kao vozač vozeći se na više od 200 km skuplji. U ovom slučaju, za razliku od prethodne igre, u nastavku Vozači će se provoditi čak 9 glavnih načina igre, omogućujući vam da bi igra više zanimljiv.

Za uspješno preuzeti igru ​​Driver: San Francisco, morat ćete kupiti pre-tipke za pristup. To možete učiniti klikom na link izravno iz glavne stranice u igri. Za obavljanje misije možete zaraditi novac, koji će potom biti utrošeno za nadogradnju postojećih ili novi automobil.

Možete snimiti svoje zapise za poseban DVR, koji se pojavljuju u Driver: San Francisco stroj. I kasnije postignuća mogu biti podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama.

Požurite i vi testirali Driver: San Francisco PC, to je zapravo velika i uzbudljiva utrka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more