Oznake

Drugim svjetovima: Elemental War

Alternativna imena: Drugim svjetovima, Ostali Worlds

Sljedeća legendi i prevesti izvorne ulogu igra online igre drugi svjetovi: Rat elemenata nudi se boriti za spas svemira i života Ondel Crystal, koje žele da se posjed predstavnicima tamnoj strani svijeta - vrlo zlo, utjelovljene u četiri elementa četiri zastrašujućih čudovišta. Drugi svjetovi za igru: ". Zloveschnost" Elemental rata online karakterizira kombinacija fantazije grafike s elementima gotike, što čini atmosferu i slike o nekim posebnim Što se tiče igre mehanike i igranja u cjelini, onda ste u izvornom borbenih sustava, igrači borbi protiv duelima i bitkama između klasa, uzbudljivim pustolovinama i puno dojmova iz ovog nevjerojatnog i nepredvidljive svijetu. No, krenimo redom.

Počnimo s minimalnim zahtjevima sustava potrebnih da bi se igrati igru ​​na drugim svjetovima: Elemental rata online. Dakle

Dopušteni operacijski sustavi - Windows 2000/XP, Vista X32 / 7

Pentium procesor 1 GGts

128 MB RAM-a

Stabilno internet veza.

Igra drugim svjetovima: Elemental War online radi u bilo kojem pregledniku, ali je ipak programeri preporučujemo korištenje Mozilla Firefox.

Registracija druge svjetove u igri: Ratni od elemenata - proces koji će se oduzeti silom par minuta. Hajde ofsayta igračke ispunite jednostavne oblike - spremnik adresu (trenutni) lozinku i sigurnosno pitanje (u slučaju da postoje problemi s iznenadnim ulazu u obzir). Registracija drugim svjetovima: Elemental War nastavlja i nakon aktiviranja poveznicu za poštansku adresu.

Dakle, ako je vaš u drugim svjetovima: Elemental War Online prijava uspješno je aktivirana, vrijeme je za prelazak na sljedeću fazu - stvaranje lika. Za početak je odlučiti koji od elemenata

Hoće li zaštitili svoj karakter, a time i protiv čudovišta koja će borba elemente. Osim toga, drugi svjetovi: Elemental War online igra u kojoj postoje četiri klase likova: Divljak, Monk, Mystic, Seeker. Osnovne karakteristike Varvara cilj nanošenje više štete Guardian - na obranu, Monk - ozdravljenje i misterija - na manipulaciji energije protivnika. Predstavnici svakom razredu ima četiri glavne (i univerzalni) parametar: energetska postrojenja, energetiku, koš, potrebna razina.

Što čeka one koji dolaze igrati online drugim svjetovima: Rat elemenata? Naravno, glavni cilj - zaštititi od prirodnih Ondel Crystal "čudovišta", ali uz koju očekuju nevjerojatne avanture i borbi s igračima koji brane ostale elemente. Bitke se održati na bilo kojem mjestu u bilo koje točke na karti drugim svjetovima. Sve što vam je potrebno kako bi se boriti protiv neprijatelja s ohol - podnijeti preliminarni program u borbi. Osim toga, jedan-na-jedan borbe, što je u drugim svjetovima: Elemental War igrati i boriti se na velikoj skali - bitku između dostupnih klasama ili klanovima koji predstavljaju svaki njegov element. No, ponekad to nije potrebno boriti - diplomatska taktika je puno učinkovitiji od krvavih ratova, ako je pravi pristup u izboru saveznika i stvoriti profitabilan savez s njima.

Osim razvoja vojne karijere, igrači su također dostupni (peti stupanj) i mirnije aktivnosti poput obrta, na primjer. Remeslenecheskih četiri zanimanja - Ribar, Travnik, Harvester i ruda. Svaka struka ima svoje prednosti i donosi sve vrste bonuse. Osim vojnoj karijeri i obrta privlači mnogi igrači igraju u drugim svjetovima: Elemental War priliku susresti se s drugom poluvremenu i postaviti osobni život, sve do braka. I općenito, ne samo opisati, tako da bolje ići igrati i napraviti svoj vlastiti dojam u igri drugim svjetovima: Rat elemenata.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more