Oznake

Zvjezdana flota DSF-a

Alternativna imena: DSF E92

DSF Zvjezdana flota: pogled u budućnost

Danas, kozmos skriva mnoge tajne, a mi ne znamo postoji li život na drugim planetima osim našeg. Uplašeni smo od vanzemaljaca, koji ih često predstavljaju kao agresivne porobljatelje. No, ako postoje druge civilizacije, nisu sve opasne. Tko zna što će budućnost donijeti čovječanstvu. Što ga je otvorilo i na koje putovanje na daljinu možete otići trgovati sa slatkim humanoidima, suzdržati se od kontakta s drugima i iskreno se posvađati s trećim. DSF Browser Multiplayer Starfleet igra na ovu temu, nudeći da bude na čelu:

 • Linkora
 • Cruisers
 • Cornets
 • borac
 • Fregata
 • Flagman
Čekamo svemirsku odiseju, veličanstvene pejzaže hladnih zvijezda, neviđene avanture, opasne okršaje, istraživanje i proučavanje tehnologija budućnosti Pokrenite DSF zvjezdanu flotu kako biste igrali i pustite da vam se kozmos preda.

. Što s avanturom počinje s

Kao što je prihvaćeno u MMORPG igračkama, DSF Star Fleet se prvo registrira ili ulazi putem usluge društvene mreže. Zatim odaberite poslužitelj, zatim stvorite heroja, odaberite spol i dodijelite ime. Sada najzanimljiviji sastanak sa asistentom, koji vas marljivo upoznaje sa svim događajima, pomaže u bavljenju menadžmentom i nudi završetak prvih trening zadataka.

Novice su vrlo korisne za dovršetak predloženih zadataka. To će ne samo pomoći da se brzo riješi rad baze, već će donijeti i neke resurse za daljnji razvoj. Nakon završetka misije, asistent će se povući i povremeno će se samo podsjetiti na korisne savjete ili zadatke. Daljnji razvoj radite sami, proučavajući brojne grane.

 • Obnova resursa
 • Građevine i brodovi
 • Razviti planet i postaju
 • Trgovina zlatom
 • Unesite obranu
 • Sakupite poreze
Ako postoje brodovi, oni trebaju gorivo i pilote, i kupiti ih za zlato koje se kopa tijekom zadataka. Postoji još jedna valuta, dijamanti, ali možete ih dobiti za pravi novac. Ali onda možete značajno ubrzati vlastiti razvoj.

Prvi koraci osvajača

Za priliku da sigurno ustane, želim se pokloniti developerima i puno vam hvala. Sve dok ne uklonite bravu i ne dopustite drugim sudionicima da vas odvuku u rat, nitko to ne može učiniti. Iako je na snazi ​​zabrana vojnih akcija, možete uživati ​​u gospodarstvu i graditeljstvu, razvijati rudnike, akumulirati metale i proizvoditi potrebne predmete. Sve su zgrade povezane i potrebno ih je poboljšati kako bi došli do novih mogućnosti.

V DSF E92 flota koju ćete posvetiti više pozornosti pripremi za bitku, nego sudjelovanju u njoj. Zaposlite kapetane i izgradite brodove, a zatim ih pošaljite na mjesto sukoba kako biste gledali što se događa.

Radari će vam pomoći u otkrivanju pristupa stranaca davanjem alarma, i što je viša razina njihovog pumpanja, točnija će biti očitanja. Brodovi također zahtijevaju stalna poboljšanja, a možete ih opremiti dodatnim oklopom, oružjem i povećati vještine napada i obrane.

Poznato je da je teško odbiti najopasnije neprijatelje, a za tu svrhu Alnsa je stvoren. Da biste im se pridružili, morate podnijeti zahtjev, a ako budete prihvaćeni, naći ćete saveznike koji će vam pomoći s resursima i vojnom silom ako se želite susresti s jakim protivnikom.

saveza također izdaju zadatke, a samo njihovi sudionici mogu ih otvoriti, ali možete obavljati samo 2 puta dnevno. Za uspjeh, dobit ćete medalje koje povećavaju rang vaših kapetana.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more