Oznake

Spirit of the Dragon

Alternativna imena: Dragon Spirit, ddgame

Online igre Dragon Spirit - browser igra nove generacije. Evo, sve se radnja odvija u čarobni svijet Sherus. Game Developers - tvrtka Mentalne igre - stvorio je remek-djelo!

Self-registracija u igri Dragon Duha će biti dostupan u otvorenoj beta fazi bliže padu. No, na službenoj web stranici možete podnijeti svoj zahtjev za sudjelovanje u zatvorenom beta testa, a zatim dobiti priliku igrati u duhu Zmaja sada.

U igri Dragon Duha online ima svoje osobitosti. Prvo, ova bajka svijet uistinu impresionira svojoj ljepoti: vidite snježnom kapom planina Sherusa, bujne zelene šume ... Ali Awesome grafike igra svijeta - to nije sve! Drugo - temeljito istražen gameplay, zaključavanje sustava, naredbe i pojedinačne borbe. Osim toga, imate priliku: susret sa zlim šefova i stotine zla čudovišta; posjetiti opasne tamnice, boriti se u krvavoj areni dinamičnog PvP i PvE bitkama; pronaći sve predmete razasute diljem svijeta. Ali, naravno, glavno obilježje igre je jedinstven i legendarni poziv of the Dragon na bojnom polju.

Udaranje jedinstveni sustav zaključavanja. U ovoj igri, dvorac - srce igrača i mjestu borbenih strategija. Imat ćete priliku da se pridruže jedan od brave i nadalje, postati kralj. Zajedno s drugim igračima što će se postupno razvijati dvorac: sijati i žetve, ekstrakt kamena, provoditi istraživanja i trenirati svoje vojnike. Za svoj doprinos u razvoju dobit ćete naslova i redove. Teže to učiniti, brži vaš palača će postati središte kraljevstva.

Igrajte online igru ​​Dragon Spirit ugriz. Cijela igra se temelji na pojedinačnih sustava borbe jedan na jedan i na skupine.

Ovdje su različite rase

• Ljudi

• vilenjaci

• Orci

• Forsaken

Također je moguće u igri Dragon Spirit, možete odabrati jednu od klasa karaktera:

• iscjelitelje

• Knights

• Magee

• Lopovi

• Svećenici

• Lovci

• Warriors

Igra ima sve vrste taktike borbe i oružja, puno artefakata i posebne značajke koje vam omogućuje da se osjećate cijelu dinamiku borbe.

U jednom PvP i PvE borbe, a možete stvoriti grupu i gledati bitku na zaslonu svojih suboraca i neprijatelja, da vidi sve svoje akcije na jedan borbi areni.

Grupe bitke - to je značajka Dragon Duha.

Za tim bitkama predviđa sustav: skupljao svoje pet drugova, procjenu mogućnosti i sposobnosti svakog od njih, morate odabrati dostojnog protivnika. Koristeći ovu taktiku, što bi se približili samom pobjede.

Igra važnu ulogu i mjesto održavanja borbe, jer je pravilno postavljanje igrača u areni ovisi o pobjedi: možete odabrati jedan od devet predloženih mjesta.

Ta mjesta su u obliku soba za uzastopne bitke s najviše zlokobnim stvorenjima. Nakon bitke, možete prijeći na sljedeću razinu složenosti.

Igrajte online igru ​​Dragon će Duh biti zanimljiv i veliki ljubitelji lutati tajanstvene tamnice u potrazi za blagom. Dizajniran za ovu posebnu "zonama" koje se mogu igrati na dan deset puta.

Također, dobit ćete nagradu. Kada je posljednji nagrada, bit će potrebno da se bore protiv "lider." Solo teško mogu to podnijeti. I u ovom ključnom trenutku možete upisati pomoć Velikog Zmaja, koji se može pristupiti na bojnom polju. Ove veličanstvene i moćne stvorenja su uvijek spremni pomoći igračima.

Online igre Dragon Spirit ima mnoge posebne značajke, od kojih je jedan stvaranje objekata, kvalitetnih oružja i artefakata. Ako želite povećati svoju razinu, a zatim se angažirati u provedbi zadataka u igri kojoj stotine, ili sudjelovati u borbi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more