Oznake

DV8

Alternativna imena: DV8

Strategija dolazi iz budućeg igra DV8. To će učiniti da se osjećate budućeg ratnika, boreći se za mir, dobrotu, humanost. Na terenu je bio i glavni grad - Whitespire. Svjetska okrenuo naglavačke, a sada je nasilje, zlo, krađe - sve je to zakonom dopušteno. Oni koji i dalje nastaviti da se odupru novi režim, tzv poslati link gdje je netko razgrađuje i odustati, a netko se nastavlja rat i pokušava učiniti sve što je moguće da se vrate u normalan život! Budući da je jedan brainchildren Developer Plinga igrati, DV8 Online ima tradicionalnu tvrtku. Dobra grafika, zabavno gameplay, uzbudljiva priča - najvažnija stvar za bilo koji ljubitelj online igara. Naravno, u većoj mjeri, ova igra je dizajnirana za mlađe generacije igrača, ali odrasli su u više navrata ju je vidjela.

Ako bi to barem jednom ste igrali bilo koju igru ​​Plinga, početi u obzir projekta, onda žuri da se molimo - za postupak registracije će se svesti na minimum. Točnije za vas proces registracije je vrijeme kada ste registrirani u sustavu po prvi put, sada možete jednostavno prijaviti i početi igrati. Ako ste početnik, onda se pripremiti za činjenicu da je za vas to DV8 registraciju je potrebno, ali u budućnosti će se moći prijaviti u bilo Plinga-igru pod tim podacima.

1. Točno u sredini zaslona igre ispred vas je obrazac za registraciju. Unatoč činjenici da je Uprava igra nije prilagođena za ruski igrači će razumjeti sve prilično jednostavan.

2. Sustav se mogu registrirati pomoću računa na Facebooku.

3. Ako vam je draže standardnu ​​registraciju - u gornjem retku naziva «E-mail adresa» unesite svoju e-poštanski sandučić.

4. Sljedeći u «Lozinka» snimiti svoj vlastiti jedinstveni lozinku. Pokušajte da odaberete lozinku kako bi mogao što sigurno zaštititi svoj račun od hakiranja, i da se bez straha možete igrati igru ​​DV8.

5. U skladu «ime» će morati unijeti svoje korisničko ime koje želite koristiti u igri, u budućnosti će se koristiti u većini igara, osim tamo gdje bi mogao biti dodatno dati imena likova.

6. Taj sustav ne sumnjam u dobrotu svojim namjerama i bio je uvjeren da igra vam daje pristup na stvarnu osobu, a ne bot, morate prihvatiti pravila i korisničko sporazum, jer u suprotnom nećete moći igrati DV8.

7. Ako želite onda se pretplatili na e-mail newsletter na krpelja sustava «Prihvaćam uvjete ...», ako ne, onda preskočite liniju.

8. Sve za punjenje, pritisnite «Registracija».

To je zanimljiva i uzbudljiva igra koja će vam pomoći da prođe slobodan trenutak. Igrajte besplatne DV8 može biti bilo tko. Tako se prijavili, igrati, ići u igru ​​svaki dan i dobiti bonuse iz sustava nakon svakih pet dana. U ovoj igri, možete poboljšati svoje društvene mreže prijatelje ili nova poznanstva društva Plinga. Požuri, potreban vam je borac za pravdu

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more