Oznake

Dvije kule

Alternativna imena: 2Towers

Dvije kule online - je browser online igra (MMORPG) novog tipa, gdje prevladava ispravno izabrao taktiku i timski duh. Postoje samo koordinira momčadska igra i taktika pogrešnog izbora dopustiti da pobijedi bitku. Online igre Dvije kule je dostupna s bilo kojeg preglednika.

Da bi se početi igrati igru ​​online Dvije kule, potrebno nije komplicirano Pridružite Dvije kule: na početnoj stranici klikom na "Registracija" gumb će otvoriti novu stranicu na kojoj polje za registraciju, unesite ime (login) odlučite uzeti pod i Saugus s pravilima igre. Zatim idite na sljedeću stranicu, odabrati klasu 6 ponuda: Graditelj, Archer, Mage, Priest, ballista i starosjedioci. Ako lik je ono što vam se ne sviđa u igri, to se može promijeniti i nastaviti u igru ​​dvije kule.

Nakon odabira znaka, otvaranja izbornika "Profil", možete vidjeti na tendenciju karaktera, ibid unesite e-mail i lozinku, i izabrati spol svog avatara. Pa to je zapravo sve u igri Registracija Dvije kule završen i sada, nakon svih postavki možete igrati igru ​​online Dvije kule.

U početku, vaš lik će biti pozvan da nastupi prvi zadatak potraga za koju će primiti nagradu u igri valute. U ovoj fazi je potraga zadataka -13 komada.

Igra Dvije kule je online igra valutu - zlato, srebro i bisera. Biseri se može kupiti za pravi novac, zlato i srebro zarađene u igri načine.

Za ovu valutu u specijaliziranim trgovinama, možete kupiti različite oružja i streljiva (svaki lik njegov vlastiti), napitak i rune.

Svaki od likova ima priliku kupiti status (uz naknadu): Master, Bounty Hunter, ratnik, trgovac, Scout, prerušavanje, Freeze Loach, bankar i aukcije. Osim statusa, likovi imaju sedam vrsta karakteristika: napad, obranu, sreća, okretnost, marljivost, pohlepe i intelekta. I ove sposobnosti: Magic udarac Stoneskin, sporiji, Blagoslov, Anathema, liječenje, jaka cast, Wall štit.

Online igre Dvije kule nudi još hrpa mogućnosti, ali i za određenu količinu igra valute: ratnog profitera, zemljoposjednik i trgovac.

Nakon završetka svake razine u igri, lik će dobiti besplatnu čaša karakteristika koje trebaju biti raspoređena između parametara junaka.

Dvije kule online nudi nekoliko vrsta borbe: borbe i borbe za početnike. A isto tako, ova vrsta borbe što su "Invazija" - to se bori protiv čudovišta (3x7, 7x7), u kojem je pobjeda velikodušno nagrađeni.

U Dvije kule, možete koristiti za reprodukciju Tyr (ovdje možete istraživati ​​različite vještine, borba čudovišta, pokušajte različite streljivo i napraviti nešto novca).

Za one koji vole naredbu i koordinira igru, postoji mogućnost da bi se pridružili savezu. Ili napraviti svoj vlastiti. Igrajte igru ​​online Dvije kule sastoji Klana, a zatim biti u mogućnosti kako bi se borila sve probleme koji se javljaju u tijeku igre, zajedno s drugima.

Premještanje gore karijere ljestve u ovoj igri, možete poboljšati naslov igre od običnih do šerifa. No, to nije kraj, ako sve napore moguće postići čin Guardian tvrđavi, gotovo je vrh evolucije igre. No, krajnji cilj svakog igrača u igri, to nije posjedovanje zlata i utvrda, i kupiti vlastiti otok (postoje četiri vrste otoka: Malo otoka, otočića, Middle Island i Big Island), i na kraju dobiti titulu Guardian otoka.

Dakle, u zaključku ovog pregleda, želim dodati sljedeće: U igri postoji mnogo zanimljivosti, lokacija, zgrade i nijanse u igri, kao što Dvije kule online igre je "volumen" i sastoji se od brojnih otoka. Stoga, umjesto da sve u kratkom pregledu nije moguće. Najbolja opcija za istraživanje cijelu utakmicu, ova igra se pridruže dva tornja, koji će se igrati u dvije kule ga studiraju iznutra. Jeste li spremni za avanturu? Dvije kule ček za vas čeka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more