Oznake

Umiruće svjetlo 2

Alternativna imena:

Dying Light 2 je vrlo zanimljiv i definitivno jedan od trenutno najspektakularnijih RPG-ova. Igra ima izvrsnu grafiku, svijet je nevjerojatno detaljan. Glazba je odabrana tako da odgovara onome što se događa na ekranu, glasovna gluma je izvrsna. Mnogi su čekali utakmicu i morali su čekati duže od očekivanog. Iz raznih razloga mijenjali su se scenaristi i razvojni studiji.

U igrici morate spasiti svijet od virusa koji stanovništvo pretvara u zombije. Nakon ogromnog napora da se populacija prvi put izliječi od ove zaraze, svi uzorci uzročnika su uništeni. Ali vojska je odlučila ostaviti nekoliko uzoraka u svom laboratoriju i proučavati ih kako bi razvili biološko oružje. Nesretnom slučajnošću, virus se oslobodio i uspio uništiti gotovo cijelu populaciju planeta. Preživjeli žive u jedinom gradu oko kojeg su sva područja zarobljena od strane zombija. Mali broj ljudi koji su u stanju preživjeti u vanjskom svijetu nazivaju se hodočasnicima i prema takvim likovima se svi u društvu ne odnose dobro. Najvjerojatniji uzrok neprijateljstva je zavist. Ali otvoreno odbacivanje se rijetko pokazuje, jer svi hodočasnici imaju vrlo dobro razvijene borbene vještine i dovoljno snage.

Svi stanovnici grada, bez iznimke, nose posebne narukvice koje sprječavaju bolesti.

Osim misija u priči, u igri postoje dodatni zadaci, nemojte ih zanemariti, kasnije ćete saznati zašto.

Igra se odvija unutar zidina grada, što daje veliki prostor za primjenu vještina parkoura, a čak ćete susresti i osnivača ovog ubrzanog načina kretanja, Davida Bella. Sve to uvelike doprinosi zabavi u igri.

Grad je na više razina i vrlo je lijep.

Vaš lik može biti naoružan raznim oružjem.

Dostupno:

  • Mašnice
  • Sjekire
  • Klubovi
  • Samostreli
  • Mačevi
  • Palice

Oružje je možda jednostavno, ali također možete pronaći neke doista legendarne predmete. Osim toga, bilo koja od stavki podržava izmjene. Na ovaj način možete dodati štetu od vatre ili šoka.

Sustav borbe je raznolik i čak vam omogućuje korištenje elemenata parkoura. Ali da biste dosegnuli visine, morate dobro napumpati lika, na samom početku on malo zna, a igra se čak može činiti dosadnom. Služi za pumpanje i trebate izvršiti dodatne zadatke. Tako ćete puno brže postići uspjeh iu bitci iu parkouru. Nećete moći otvoriti sve vještine jednostavnim prolaskom kroz priču. Uzmite si vremena i provedite neko vrijeme na početku igre kako biste svladali barem minimalne vještine prije nego krenete dalje.

Dok se krećete gradom ili se borite, pripazite na svoju traku izdržljivosti. Troši se na akcije snage i udarce. Viseći negdje, ne možete pratiti ovaj parametar i pasti s velike visine, što će dovesti do smrti heroja.

Dying Light 2 preuzmite besplatno na PC, nažalost neće raditi. Igru možete kupiti na Steam platformi ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati, ne dopustite da zombiji poraze stanovništvo posljednjeg grada na planetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more