Oznake

EA SPORTS FC 24

Alternativna imena:

EA SPORTS FC 24 je sportski simulator posvećen nogometu, najpopularnijoj igri na svijetu. Igra je dostupna na računalu, zahtjevi za performansama su prilično visoki ako želite uživati u maksimalnoj kvaliteti grafike. Slika izgleda vrlo realistično, vrlo dobro se prenosi atmosfera stadiona ispunjenih brojnim navijačima. Glasovna gluma je napravljena na profesionalnoj razini i neće razočarati ljubitelje ovog sporta.

Ovo je igra nove generacije, na novom motoru koji koristi tehnologije koje vam omogućuju da još više uronite u svijet nogometa.

Akcije svakog od igrača na terenu modelirane su umjetnom inteligencijom. Da bi se postigla takva nevjerojatna realističnost, analizirano je nekoliko stotina stvarnih utakmica, ti su podaci pomogli u stvaranju prihvatljivog modela ponašanja tijekom igre.

Prije započinjanja teških utakmica, preporučljivo je proći malu obuku kako biste učinkovitije komunicirali sa sučeljem. Neće trebati puno vremena, osim toga, sve se događa u formatu igre.

Sljedeće počinje zabava:

  • Odaberite jedan od nogometnih klubova i ostvarite uspjeh sudjelovanjem u prvenstvu
  • Prilagodite svoj tim na terenu i potpišite ugovore s novim zvijezdama
  • Poboljšati vještine i vještine igrača, razviti plan treninga
  • Ugovor sa sponzorima za povećanje financiranja
  • Sudjelujte u igrama kontrolirajući bilo kojeg igrača na terenu

Kao što vidite, raznolikost zadataka je impresivna. Možete se usredotočiti na upravljanje timom ili odabrati određenog igrača i usredotočiti se na igru.

Nemojte očekivati da će od prvih minuta sve ispasti kako ste planirali. Najvjerojatnije ćete imati prilično dug put do vrha uspjeha.

Potrebno je pravilno upravljati raspoloživim resursima. Nema dovoljno novca za sve odjednom. Dodjeljujući više za kupnju novih zvijezda za tim, možda nećete imati dovoljno za trening kamp ili dobru formu. Pokušajte uzeti u obzir ono što je trenutno najpotrebnije i za to izdvojiti sredstva.

Mečevi izgledaju vrlo realistično, možete kontrolirati igru kontrolirajući bilo kojeg igrača. Implementirao sva pravila iz nogometa. Na sporim reprizama možete otkriti je li došlo do ofsajda i pobliže pogledati što se dogodilo na terenu za igru. Za kršenje pravila igrači, kao u pravoj utakmici, mogu dobiti žuti, crveni karton ili čak diskvalifikaciju. Pokušajte ne upasti u takve nevolje.

Zastupljene su i muške i ženske nogometne lige.

Osim igranja protiv umjetne inteligencije, postoji mogućnost borbe protiv drugih igrača na mreži.

Postoji i trgovina unutar igre. Asortiman u njemu se povremeno ažurira. Kupnje se mogu izvršiti valutom u igri.

EA SPORTS FC 24 može se igrati offline, ali neki načini zahtijevaju internetsku vezu.

EA SPORTS FC 24 besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na Steam portalu ili posjetom web stranici razvojnog programera.

Ako niste ravnodušni prema nogometu, svakako biste trebali instalirati ovu igricu odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more