Oznake

Eador. Lord of the Worlds

Alternativna imena: Eador. Lord of the Worlds

Eador Gospodar svjetova online - zarazna turn-based fantasy strateška igra s elementima RPG . Zajedničkim naporima Unicorn igre Studio i Snowbird Game Studios Korisnici su uravnoteženi Nacrt s raznim taktikama i ponašanja tijekom borbe. U linearne zemljište intriga leži, jer stvari ne idu na određeni uzorak, ali ovisi o odlukama koje poduzeti sada i ovdje. Eador igra. Gospodar svjetova - veliki svemir, lome kao rezultat čarobnom kataklizme u mnogim zasebnih djelića, od kojih je svaka zaseban svijet. Protagonisti - moćnih gospodara. Oni su predodređeni za vječni život, i to obični smrtnici ih zvati bogovima. No, bogovi nisu strano svih ljudskih i zato je počeo boriti međusobno za vlast nad svjetovima. Vječna ogrebotina i svađe, krvavi sukobi i grandioznim bitkama - sve što morate preživjeti, jednom odlučila pokušati na ulogu Gospodarima i početi igrati Eador. Gospodar svjetova.

Eador. Gospodar registraciju svjetova će vas odvesti na virtualnu stvarnost koja je doslovno oduzima dah. Možete ići na utakmice s takvim društvenim mrežama kao VKontakte, Facebook i Twitter . Čak i ako ste još uvijek nisu stvorili stranice u bilo kojem od njih, to nije dugotrajan. Proces izrade računa će zahtijevati važne informacije, naime, korisničko ime, lozinku, e-mail adresu - i onda ćete imati pristup vašem računu, kad god je prije vremena i želje.

Prije igranja, korisno je pogledati popis zahtjeva sustava:

- Operativni sustav Windows XP ( SP 2) / Vista / 7/8;

- Procesor Intel Temeljni 2 Duo koji radi na 1,8 GHz / AMD Athlon [ _1_] II X 2 sa 1,6 GHz;

- Graphics NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon X 1900 ili bolja;

- Kompatibilnost s DirectX 9. 0 c ;

- Potpora DirectX zvučnu karticu;

- Slobodni prostor na tvrdom disku 2 GB

- 2 GB RAM-a.

Prvo našao u fantastičnoj prebivalište, malo bolje pogledate i odlučiti koji bi željeli postati. Budući da nitko ne potiče vas da nam se pridružite za dobro ili zlo, izbor je vaš hand. Možete postati stvaran, ili idite na temelju posve drugačiji način, terorizira sve oko sebe. Treba znati da je izbor putu života uvijek utječe na stanje karme koji je pokazatelj malignosti ili blažen junaka.

Game Eador omogućuje Lords opremiti svoj dvorac, da se uključe u istraživanje okolnog zemljišta za zlatom, kristalima, istražiti tajanstvene hramove i drevne ruševine, da proizvode resurse potrebne za studij bit uroka koristiti ogroman arsenal oružja i provesti mnoge druge aktivnosti. Što može ići, ne samo zbog besmrtne gospodara njeguju san. Ujediniti pod svojom vlašću toliko zemljišta Lords često vode diplomatski pregovori zaključiti različite sindikate, a ako mirna rješenja ne idu dobro, tako da bez daljnjih skrupula može posegnuti za vojnom akcijom i boriti se neustrašivo i jedni s drugima, i sa opasnim čarobnjaci, i sa zlokobnim silama kaosa. Valja napomenuti da su svi Lords dosta tvrdoglava, i nitko baš ne predaje i najmanji komadić šrapnela u svijetu. Borba i i nesebično, a ne da se molimo FreeBSD mrzili neprijatelja, neka vas pokušati oduzeti ono što ste prije imali svoje oči!

Eador Gospodar svjetova ćete igrati koristeći sva moguća oružja, uroka, i različite snage. Uspjeh ovisi o tome kako pametno naučiti sve to kombinirati i biti u mogućnosti da se osjećaju li Suptilnost situaciji, da zna u kojem trenutku je bolje da se prijave. Doista, u svakom pojedinom fragmentu ima svoje propisa. I ako je, primjerice, u jednom čarobnjaka može riješiti gotovo sve, onda u drugi, učinkovitiji i može biti Paladini ili zmajevi. Općenito u igri svijetu postoje osam utrka. No, nitko ne zove vas izbor, uz korištenje jednog od njih ozbiljno. Postoji takva stvar kao privremena savezništva, što znači da s vremena na vrijeme ćete biti u mogućnosti da surađuju s jedne ili s druge rase, uskoro biti na jedan sa potpuno drugačije rase. To jest, možete generirati vojsku plaćenika koji pripadaju različitim rasama. Nema ograničenja u ovom slučaju daje osjećaj slobode da se ne može ne sviđa nick.

Eador: Masters of the World slomljena za vas čeka ! Pridružite se i odrediti sudbinu cijelog svemira! Osjetite svoje značenje s jedinstvenim igra, razveseliti u slobodno vrijeme, pokazujući dostojne konkurente, što možete učiniti! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more