Oznake

ECO inc

Alternativna imena:

ECO inc je igra koja jako podsjeća na dobro poznatu igru, gdje je zadatak igrača uništiti svjetsku populaciju stvaranjem opasnog virusa. Ovdje, naprotiv, morate spasiti planet od ekološke katastrofe. Igra je klasificirana kao strateška igra. No zapravo, njegova zadaća nije samo da vas zabavi, već i da svakom stanovniku planeta pruži puno korisnih informacija o tome koliko je naše stanište krhko, koje dijelimo s ogromnim brojem živih organizama koji ovise o našim postupcima. .

Igra ima najtežu misiju koju možete ispuniti. Potrebno je spriječiti čovječanstvo da uništi okoliš, pa čak i obnoviti već uništenu ekologiju našeg planeta. U isto vrijeme, spriječiti izumiranje ljudske civilizacije, a za to ćete morati pokušati. Proučite i financirajte stotine eko-projekata. Analizirajte koliko dobro društvo prihvaća svaki od projekata i koliko se pokazao učinkovitim. Potrebno je vrijeme za proučavanje ekologije i našeg krhkog ekosustava kako bismo razumjeli kako mu možemo najučinkovitije pomoći. Kako bi se obnovila populacija nekih vrsta koje postoje na našem planetu, bit će potrebno odvojiti vrijeme i naučiti kako liječiti okoliš. Tek tada će biti moguće obnoviti ekosustav.

Postoji mnogo scenarija u igri između kojih možete birati.

Ovdje je njihov popis:

  • Spasi planet
  • Morsko piratstvo
  • Globalno zatopljenje
  • Životinje koje stenju
  • Globalna kriza vode

I još mnogo toga.

Igralište je interaktivni model globusa s kartom kontinenata. Proces igre svodi se na donošenje odluka o brojnim pitanjima okoliša. Zatim pogledajte kartu. U slučaju problema vidjet ćete odgovarajuće ikone i znat ćete gdje intervenirati u situaciji. Problemi mogu biti nekoliko vrsta. Problemi s pitkom vodom, krivolov, klimatske promjene i drugo. Kako biste riješili ove probleme, odaberite potrebne ekološke projekte i sponzorirajte ih trošenjem akcijskih bodova na to.

Vidjet ćete različite parametar lojalnosti u različitim regijama. Ovo pokazuje koliko se dobro nosite s problemima na tim lokacijama. Gdje stvari idu dobro, Akcijski bodovi će se automatski generirati.

Na planeti se često događaju razne kataklizme koje utječu na susjedne regije. Rješenje ovih problema također će pasti na vaša ramena.

Vrijeme u igri ide mnogo brže od stvarnog vremena. godina mijenja se u nekoliko sekundi, tako da će se sve promjene dogoditi prilično brzo. Trajanje igre je regulirano, neće raditi u nedogled. Na kraju dodijeljenog razdoblja za obračun, igra će moći vidjeti statistiku i koliko su vaše radnje bile učinkovite ili, naprotiv, doprinijele smrti mnogih vrsta, a možda čak i smrti cijele populacije planeta .

Možete besplatno preuzeti

ECO inc na Android koristeći poveznicu na web stranici.

Ne odgađajte sudbina cijelog planeta je u vašim rukama, počnite igrati odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more