Oznake

Eden Eternal

Alternativna imena: Eden Eternal

Game Eden - igra je prije dvije godine u anime stilu, koji je dizajniran za veliki broj korisnika istodobno. Njegova glavna značajka, igra se bitno razlikuje od iste strategije - to nije prilika da igraju jedan lik, s nekoliko, a prebacivanje između više klase. Ako se odlučite za Eden Eternalv igraju onda ne moraju računati na brzog uspona na summitu savršenstva i lakoj pobjedi. Morate razbiti glavu oko toga kako postati hrabar, jak i snažan karakter.

On je rekao da je za svaki razred je predviđeno za različite borbenim karakteristikama. To ne može biti samo bonus da ovaj ili onaj lik prima štetu, mogućnost izbora različitih vrsta oružja, sposobnost da pozove pomoć životinje i još mnogo toga. Sve u igri može uživati ​​igrače pet klasa, ali mijenjati jednu na drugu traje oko 20 sekundi na dobrom speed internet.

Uvjeti za igru ​​su prilično standardne:

1. Pristup Internetu brzinom ne manjom od 600 k / sec.

2. Operativni sustav - XP, Vista, 7 ili slično.

3. Memorija za najmanje 1 GB.

4. RAM - 1 GB ili više.

5. Grafička kartica.

6. Zvučna kartica.

7. Minimalni igraće vještine.

U Eden Eternal online igrači mogu graditi cijelu metropolu, to sve ovisi o mašti i želji. Možete razvijati gospodarstvo i društvene sfere, održane radnih mjesta i sudjelovati u realizaciji brojnih planova. Zbog toga, igrač ima priliku osvojiti poštovanje majstora. Ako niste spremni da preuzmu odgovornost za cijeli grad, možete se pridružiti bilo koji grad kao stanovnik i tamo razvijaju. Morat ćete se pridružiti klanu, razvijaju se i pomoći u razvoju drugima.

U Eden Eternal registrirani potrebno. To će pružiti priliku da uživaju sve bonus igru. Ne smijemo zaboraviti trgovine u kojoj možete kupiti sve što vam je potrebno. Sama registracija traje vrlo malo vremena, to prolazi na naslovnoj stranici u igri (polja su ispunjena ime, e-mail, itd.

Pored izgradnje mira imati priliku okušati u drugoj karijeri - primjerice, da sudjeluju u borbama, bitkama, ići na lov na blago, itd. itd. U svakoj fazi može se pumpa heroj i dobiti nagradu i bonuse. Kao rezultat toga, ako vas naučiti kako kompetentno kombinirati vojne napade i mirnu egzistenciju, onda vrlo brzo biti u mogućnosti da izgrade svoj vlastiti grad i razvijati se u njemu snažnu infrastrukturu.

U Eden Vječni igraju online vrlo zanimljiva i zbog toga što je jednom igra može igrati i do nekoliko tisuća ljudi. No, u isto vrijeme u jednom klanu je samo tri desetak igrača. Uz sve to ne treba se zavaravati da ako danas ste dobili bitku, a sutra ćete biti u mogućnosti učiniti isto. To će morati stalno poboljšavati svoje vještine i razviti sve više i više novih strategija.

Igraj Eden Vječni odijela ljudi svih dobnih skupina - u stvari ovdje je ono što učiniti svaki . Dakle - igra i poboljšala.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more