Oznake

Elden Ring

Alternativna imena:

Elden Ring je još jedna RPG igra iz svemira Dark Souls. Grafika je tradicionalno hvalevrijedna, posebno jezivi šefovi. Zvučni zapis je poboljšan, sada svaka lokacija ima svoju glazbenu temu, što pomaže u stvaranju prave atmosfere.

Tradicionalno za RPG žanr, vaš zadatak je poboljšati svoje borbene vještine i razviti svog heroja na svaki mogući način. Za to je dostupan golemi otvoreni svijet s mnogo lokacija, uključujući i one skrivene, koje ćete se morati potruditi pronaći. Ne biste se trebali fokusirati na prolazak glavne priče kampanje. Bolje je igrati igru polako. Svijet je dobro razvijen i svaki njegov kutak zaslužuje pažnju igrača. Čak i na samim rubovima karte možete pronaći zanimljive zadatke s lokalnim šefovima.

Priča počinje uništenjem Eldenovog prstena, zahvaljujući kojem su u kraljevstvu zavladali mir i blagostanje. Vaš zadatak je ponovno sastaviti prsten kako biste zaustavili uništenje i vratili kraljevstvu njegovu bivšu slavu.

Osim glavne priče, u igri postoji mnogo dodatnih zadataka. Među njima ima zanimljivih, ali ima i jednostavnih, poput isporuke predmeta zaštićenog neprijateljima ili nešto slično. U ovom slučaju nije uvijek potrebno uništiti čuvare, ponekad možete brzo zgrabiti predmet i odmah se sakriti. Iako za stjecanje više iskustva, bitke ne treba izbjegavati.

Velika raznolikost oružja u igri:

  • Bodeži
  • Mačevi
  • Čekići
  • Sjekire
  • Spears
  • Mašne
  • Štapovi
  • Sveti pečati

Ovo je samo kratak popis. Na primjer, u igri postoji samo nekoliko vrsta mačeva, od katana do ogromnih dvoručnih mačeva.

Borbeni sustav je vrlo zanimljiv za svaku vrstu oružja, postoji niz trikova.

Igranje Elden Ringa neće biti lako. Neprijatelji su pametni i jaki u ovoj igri. Zasut će vas kišom udaraca koristeći kombinacije, a dobri su i u izmicanju dok manevriraju na bojnom polju.

Karta je stvarno ogromna. Pješačenje bi bilo previše naporno i dugo, da bi vam ovaj zadatak bio lakši, na raspolaganju će vam biti konj neobičnog imena Torrent. Da biste otvorili novu lokaciju na karti, morate potražiti posebne stupove koji vam omogućuju da raspršite maglu rata.

Možete se boriti bez silaska sa sedla, ali u ovom slučaju veliki arsenal trikova neće biti dostupan. Međutim, može pomoći u porazu vrlo velikih i jakih šefova kružeći okolo oko vašeg konja i udarajući dok se brzo udaljavate od mogućih osvetničkih napada.

Oružje može uvelike poboljšati svoje performanse korištenjem posebnog kamenja za oštrenje. Implementirano u igri je vrlo zgodno jer se mogu premjestiti na drugo oružje u bilo kojem trenutku ako iznenada odlučite postati kopljanik od mačevaoca.

Nemojte zanemariti mogućnost stvaranja fantoma koji će vam pomoći u borbi. To mogu biti fantomi raznih životinja ili čak vaša vlastita kopija. Ponekad samo mogu skrenuti pozornost na sebe, dopuštajući vam da tiho pristupite neprijatelju s druge strane, ali također mogu dosta pomoći u borbi. Fantome je moguće poboljšati i razvijati traženjem posebnih biljaka tijekom lutanja.

Žao nam je, ali besplatno preuzimanje Elden Ring na PC neće raditi. Igru je moguće kupiti na Steam igralištu ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati odmah! Igra je vrijedna vaše pažnje, pogotovo ako ste ljubitelj Dark Souls serijala!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more