Oznake

Elita opasna

Alternativna imena: Opasno za Elita

Igra Elite Simulator opasnog prostora.

Osvajanje svemira je san čovječanstva, koje se neće ostvariti dugo vremena. Naravno, neke zemlje šalju svoje brodove na Zemljinu orbitu, proučavaju površinu Mjeseca i Marsa, koriste satelit za predviđanje vremena, prate svoje susjede i obavljaju mnoge druge operacije. Međutim, ovo je djetinjasto žamor u usporedbi s onim što Elite Opasna igra nudi svemirskom simulatoru. Razvio ju je tvrtka Frontier Developments, povjeravajući publikaciju Frontier Developments. Objavljen je u zimi 2014. godine, a posljednje ažuriranje bilo je u proljeće 2017. godine. To je ujedno i sljedeća Elite serija, ali tehnološki mnogo naprednija.

Počevši igrati igru ​​Elite Dangerous, iskusni igrač će primijetiti mnogo toga zajedničkog s prethodnim verzijama. Najvažnija stvar koja je sačuvana je mogućnost surfanja ogromnim teritorijima. U tom slučaju, programeri su odlučili ne povezati igrača s takvim konvencijama kao što je izbor profesije. Zapravo, iako su ovdje predviđeni, ali su vrlo uvjetni. U svakom trenutku možete rekonfigurirati brod i učiniti nešto neobično u odabranoj ulozi ako je u toj situaciji profitabilnije.

Kroz trnje duboko u galaksije

Nakon želje za preuzimanjem Elite Dangerous utjelovljena je, novak dobiva brod i 1000 novčanih jedinica kredita. To je jedina stvar koja vam je potrebna za početak karijere:

  • Trgovac
  • Pirata
  • Istraživač
  • Lovac iza glave

Ali, kao što smo već spomenuli, kao gusar i vidim oštećeni vanzemaljski brod, ne morate završiti i opljačkati ga. Možete vratiti svoje funkcije, podijeliti hranu i gorivo, uz povratak njegove potpore. To vam omogućuje da ne razmišljate stalno o svojoj ulozi, već jednostavno postupate u skladu s okolnostima, uživajući u igri.

U otvorenom svijetu ima oko 400 milijardi. zvjezdani sustavi, tako da će lutati gdje. Brojne planete jedinstvene su po prirodi i resursima. Istražujući ih, možete pronaći ogromne naslage minerala i početi ih iskopavati. Borba s konkurentima je neizbježna. Iako prostranstva velikih, ali utabanih staza nisu toliko, pa čak i više proučavali planete, koji stado na one koji žele profitirati. Sve vaše akcije imaju posljedice. Na primjer, ako budete dobro ekonomski, jednog dana ćete postati monopolist i moći ćete utjecati na vanjsko tržište. Isto vrijedi i za politiku koja ima više vojne moći, on vlada loptom.

V Elite Opasnost se može reproducirati odabirom jednog od 3 načina rada:

  • Mass Online;
  • Kooperativna skupina igrača okuplja se kako bi manipulirala izvan online svijeta;
  • Jedno nije izravna veza s drugim igračima.
Još uvijek možete odabrati jednu od galaktičkih snaga i zakleti joj se na vjernost. Što je vaš status viši, to više možete sami utjecati na njegove odluke. Vrh vlade povremeno izdaje zadatak koga će napasti, koga uništiti, s kim započeti pregovore i tako dalje. Poštujući i ispunjavajući zahtjeve, igrač u zamjenu dobiva vrijedne bonuse za igru.

V Elite Opasni svi koji čekaju stalnu avanturu i neograničen izbor akcija. Igrači sami kontroliraju što se događa oko njih, utječući na najbolje od njihove snage, profesije i ranga. Ovdje će svatko pronaći mjesto za trgovce, prospektore, političare, vojnike, slobodne plaćenike, gusare i druge profesije. Razvijte svoje brodove, dajući im nove mogućnosti i sposobnosti. Opremite se oružjem, jer se čak i mirni trgovac ponekad mora braniti. Potražite saveznike i sklopite mirovne ugovore, započnite ratove i djelujte kao izaslanik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more