Oznake

Elsword

Alternativna imena: Elsvords

Elsword online - U ovoj besplatnoj faytingovy RPG online igre s dvodimenzionalnim grafike u anime stilu. Online igre Elsword ima Gamepad podršku, to jest, možete ga igrati s joystickom. U ovoj igri možete postati legenda, dobivanjem pobjede nad svojim protivnicima!

Da bi se početi igrati ovu igru, morate se upišite Elsword. Za početak, morate otići u igri stranica, a preuzeti igru ​​klijenta kroz Pando Download Manager.

Uvjete potrebne sustava.

Operativni sustav: Windows 2000/XP,

CPU: P3 800Hz ili P4 2. 7GHz;

Memorija: RAM 256M ili 512M RAM;

Tvrdi disk: 1,3 GB - 2 GB slobodnog prostora ili više;

Video: GeForce MX400 (32m) ili GeForce FX5700/ATI Radeon 9600 (128M);

DirectX: 9. 0C 2006 kolovoz ili više. NET Framework 2. 0 i 9. 0C 2006 kolovoz ili više. NET Framework 2.

Instaliranje igre klijenta, slijedite upute za instalaciju (montaža detalja naslikao na početnoj stranici u "Game"). Nakon završetka instalacije i ulaska u igru, unesite svoje korisničko ime i lozinku. Registracija na tu činjenicu u igri Elsword završava i možete početi igrati!

Elsword online igra nudi tri likova: Elsword, Aisha i Rena.

Elsword - je majstor mača i odličnim borbama u gužvu. Njegov brz odgovor, ali slaba zaštita od čarobnih napada. Od igranja s Elsword Knight bazne klase i dosežu i do 15 razini, on može birati između klase Sword Knight and Magic Knight. No, to nije granica, to će se nastaviti razvijati na višim razinama ...

Aisha - čarobnica. Ona je specijalizirana u borbi na velikim udaljenostima i mogu pogoditi više ciljeva odjednom. Sve sposobnosti ona crpi iz elemenata. Počevši igrati online Elsword Base Class Mađioničar i dosežu i do 15 razine, ona može izabrati između klase i tame Mage Visokog Mage. Osim toga, ona je također i dalje razvijati prema višim razinama ...

Rena - ovo je strijelac koji voli luk i strijelu. Nakon što je blizak odnos sa silama prirode, on ima sposobnost da se poboljšala magične napade. Počevši igrati igru ​​Elsword Online Ranger baze klase i dosežu i do 15 razine, ona može birati između klase i borbe Ranger Ranger snajperskog djelovanja. Dalje, kao i Elsword, Aisha, on se i dalje razvijati prema višim razinama ...

Online igre Elsword je prilika za svakog od likova razvijati svoje vještine i nastavu. Ovdje vještine stabla sustava. Za svaku novu razinu daje 2 skill point, i imaju 5-vještine bodova, vaš lik može pružiti pristup novim set vještina. Štete od stečenih vještina, značajno povećava od razine do razine.

Ova igra ima u svom arsenalu, odjeće, opreme i kozmetički pribor koji se koriste heroje.

Elsword online ima mnogo zanimljivih i uzbudljivih misija koje su u najdubljim tamnicama. Osim misija vaš heroj će sudjelovati u uzbudljivim PVP bitke i potraga obavljaju zadatke koje su otvorene što se tiče razvoja likova. Međutim, postoji jedna opomena, neka mjesta u igri, morat ćete proći nekoliko puta. Izrađena je posebno za taj igrač ne bi još ispuniti sve zadatke na jednom mjestu nije mogao otići na drugu. No, nagrade za ispunjavanjem zadataka ovdje su dovoljno velikodušni.

Vaš junak može posjetiti bilo koje mjesto, ali za prolaz posebnih zadataka, mora doći do određene razine. Kompleksnost zadatka ovisi o kojoj fazi svog junaka prolazi. Složenije misije izdaju tek nakon prolaska jednostavan.

Treba napomenuti da postoje i provode ne samo realno zvučne efekte, ali i vizualne efekte. U Elsword će igrati lijepo!

Na kraju pregleda, želim dodati: Igra proizvodi dovoljno dobar dojam zahvaljujući svojim sjajem. Želite li provjeriti? Elsword registracija će dati priliku.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more