Oznake

Carstvo: Četiri kraljevstva

Alternativna imena: Carstvo: Četiri kraljevstva

Game Empire: Četiri kraljevstva o srednjovjekovnom kraljevstvu.

Ako želite igrati igračke na mobilnom telefonu, preporučujemo Empire: Four Kingdoms MMO strategiju za Android, iPhone i iPad. Razvoj pripada tvrtki Goodgame Studios, koja je brinula o adaptaciji na nekoliko jezika, a možete odabrati zgodan. Događaji se odvijaju u vrijeme kraljeva i vitezova, tako da u svemu vlada srednjovjekovna atmosfera. Nakon kratkog uvoda, tijekom kojih se pomaže u upravljanju upravom, nastavlja se na samostalno djelovanje.

Empire: Preuzimanje četiri kraljevstva nije teško jer je besplatno dostupna. Ali, ako ste jedan od onih koji ne mogu čekati da napredujete brže, pripremite se da povremeno šaljete sa svog računa mali iznos za ubrzavanje izgradnje, rudarstva ili poboljšanja zgrade. Ako želite igrati na velikom zaslonu, možete preuzeti Empire: Four Kingdoms na računalu, a to će biti igračka koja se temelji na pregledniku s istim postavkama kao i mobilna verzija.

Gubimo na novi teritorij.

Da igrača dodjeljuje se komad zemlje, koji mora biti zaštićen i razvijen. Graditi unutar kraljevstva zgrade, izvaditi resurse, obučiti vojsku. Postupno, granice posjeda će se proširiti, jer će biti više potreba. Mnogo je zgrada, a pristup njima postupno se otvara, no najvažnije su:

  • Miniranje kamena
  • Savojavi
  • Fermy
  • Keep usluge
  • Tabela

Jednom vam dopuštaju da akumulirate korisne materijale, drugi su odgovorni za hranu, drugi su potrebni za zaštitu kraljevstva. Također ćete imati špijune. S jedne strane, to su korisni tipovi koji će pomoći da saznate o vojnom potencijalu i gospodarstvu susjednog kraljevstva, ali s druge strane mogu postati problem. Na primjer, ponekad uzbuđuju ljude, a požari počinju izlaziti u gradu.

It također treba uzeti u obzir da špijuniranje za susjede nije samo vas, ali i druge špijuni također špijuniraju na vašem zemljištu. Da ih uhvatite, pošaljite stražare patrolirati ulicama. Zarobljeni špijun može saznati vrijedne informacije o tome tko ga je poslao i poslati svoju vojsku klijentu.

Game Empire: Four Kingdoms vam omogućuje da odaberete taktiku razvoja događaja. Pokušajte mirno pregovarati, a samo ako diplomati ne daju rezultate, ne može se izbjeći sudjelovanje u bitkama, tako da ćete s vremena na vrijeme morati napasti ili braniti. Za to je potrebno vješto koristiti raspoložive sile, ispravno ih urediti i primjenjivati ​​raspoložive alate za mjesto.

There je također izbor baviti se samim neprijateljem ili se sjediniti s prijateljskim kraljevstvima. Odabir bi trebao biti napravljen svaki put pojedinačno, na temelju vaših sposobnosti i neprijateljskih snaga. U tom slučaju možemo savjetovati društvo da se ponaša aktivno, tako da ćete biti poznati i cijenjeni. Ako aktivno sudjelujete u životu saveza, u slučaju napada na vas, postoji veća vjerojatnost da će poziv za pomoć brzo odgovoriti. Osim toga, u takvim udrugama postoje izborni uredi. Pored čelnika i njihovih pomoćnika, postoje diplomati, oni pomažu u stvaranju mira između saveza ili oslobađanju rata, prvo proučavajući njihov odnos. Zaposlenici su angažirani u potrazi za novim članovima saveza, maršali zapovijedaju glavnim snagama, a blagajnici prate popunjavanje unutarnje riznice.

Empire: Igra s četiri kraljevstva ima mnogo lica, ali je nemoguće govoriti o detaljima. Bit će invazija nomada, samuraja i drugih stranaca. Postoji studija o novim zemljama s teškim ili povoljnim uvjetima, sudjelovanje u kraljevskim kušnjama i još mnogo toga.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more