Oznake

Carstva i zagonetke

Alternativna imena:

Empires Puzzles je igra s neobičnom kombinacijom žanrova. Ovo je slagalica spajanja 3 u kombinaciji s RPG-om. Ovdje ćete pronaći šarenu grafiku u stilu crtića i dobru glasovnu glumu.

Igra je zanimljiva jer nije samo rješavanje zagonetki tri u nizu.

Mnogo više zadataka:

  • Okupite heroje za svoju vojsku
  • Pobrinite se za utvrđivanje dvorca
  • Stvorite oružje bez premca na bojnom polju
  • Poboljšajte svoju vojsku
  • Dobijte resurse
  • Porazite svoje neprijatelje u PvP bitkama

Svi ovi zadaci čine igru mnogo zanimljivijom. Morat ćete rješavati zagonetke i to pomaže u postizanju uspjeha u drugim aktivnostima.

Kada počnete igrati Empires Puzzles, pokušajte mudro raspolagati svojim resursima, prije svega, morat ćete okupiti tim ratnika i barem minimalno opremiti svoj dvorac pod nazivom Stronghold.

Kako se iskustvo povećava, ratnici će postajati sve moćniji, a dvorac će se pretvoriti u neosvojivu utvrdu. Ovo olakšava pobjedu na bojnom polju korištenjem posebnih vještina.

Sustav borbe u igri je neobičan. Za pobjedu trebate riješiti tri zagonetke u nizu na poseban način, tako da izvršite zadatke koji su vam dodijeljeni.

Što vojska postaje jača, to je lakše pobijediti. Razvoj dvorca je također koristan, otvara mogućnost izrade snažnijeg oružja za vaše ratnike. Osim toga, izgradnja nekih struktura omogućit će korištenje nevjerojatno moćnih bonusa tijekom bitke, bez kojih može biti vrlo teško pobijediti neprijatelje.

Za dvorac, kao i za regrutiranje vojske, trebat će vam puno resursa, možete ih dobiti, ali za to ćete morati proći kroz mnoge bitke. Dakle, sve je u igri međusobno povezano i za uspjeh je potrebno pronaći ravnotežu razvijajući sve postupno.

Kada ste dovoljno jaki, možete okušati svoju sreću u online bitkama s drugim igračima. Ovo može biti mnogo teže od normalnih bitaka, jer možete naići na neprijatelja sa znatno višom razinom i iskustvom od vas. Ali ne očajavajte zbog ishoda bitke, možda u vašu korist ako isplanirate svaki svoj korak. U tim slučajevima ne žurite jer možda nećete primijetiti dobitne kombinacije dok ste u žurbi.

Ali nije potrebno boriti se protiv svih igrača. Ponekad je bolje stvoriti savez ili se pridružiti postojećem kako biste zajedno pobijedili nevjerojatno snažne titane. Ali kako ne biste iznevjerili druge igrače, morat ćete pokušavati stalno poboljšavati svoje vještine.

Za ulazak u igru i obavljanje dnevnih zadataka programeri će vas nagraditi vrijednim nagradama.

Zahvaljujući trgovini unutar igre, imat ćete priliku obnoviti svoje zalihe resursa, kupiti snažno oružje ili heroje za svoju vojsku. Kupnja se može izvršiti i za valutu u igri i za novac. Asortiman trgovine ažurira se svaki dan.

Možete besplatno preuzeti

Empires Puzzles na Android upravo ovdje klikom na vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada kako biste izgradili dvorac s najmoćnijom vojskom u svijetu mašte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more