Oznake

Carstva u plamenu

Alternativna imena: Carstva u plamenu

Igra carstva u plamenu - besplatni simulator koji će vas vratiti u vrijeme Velike Napoleona Bonapartea.

Morat ćete Empires u plamenu online izgraditi svoje stranice i biti u njemu kao zapovjedniku vojske ili Grand Royal britanskoj vojsci u borbi. Budućnost Europe u ovoj igri je u vašim rukama!

U Empires u plamenu registracije samo traje jako dugo vremena. Za registraciju morat ćete unijeti potrebne podatke o sebi na administratora. I tako ćete morati napisati sljedeće:

1. Odaberite jednu od tri mogućnosti koje poslužitelji na kojima želite igrati.

2. Napišite svoje korisničko ime. Ti si dao priliku da se s imenom igre.

3. Budite sigurni da se snimiti svoju lozinku u sljedeću ćeliju koja će zadovoljiti sve sigurnosne uvjete.

4. Zatim unesite svoju e-mail adresu.

5. Ako ste zainteresirani za informacije koje su prikazane u nastavku, stavi znak u stanicama to.

6. Kliknite na « Anmelden kostenlos spielen » .

Sada možete sigurno početi igru ​​Carstvima in Flames.

Igrajte Carstvima in Flames ćete se pomoću web preglednika, tako da nema dodatnih računalnih zahtjevi za ovu igru ​​neće biti nominiran.

Tko će osvojiti u igri strategija na kraju, naravno, ne odlučite [_29_ povijesne činjenice] i vještine od igrača u ova igra browser .

U Empires in Flames igraju morate, kao i svaki drugi Strategije Za tu svrhu Prvi ste potrajati fiksnu poziciju i čine ga sigurno . U Empires in Flames ćete morati graditi grad.

Razmislite kako izgraditi različitih jedinica pješaštva husara [_18_ ] Grenadiers i drugi i kako možete se nositi s tim. Samo da bi dobili jači morat ćete razviti strateški stroitelskoe vještinu. Ako ne, onda razvoj događaja u Empires Online In Flames će se polako razvijati.

, Vi ćete obavljati različite zadatke i misije, kako bi se postigao uspjeh u igri carstava u plamenu.

Nemojte čekati za ovu igru ​​zatim, dok imate pravo zauzimati teritorij i uporabu oružja . Za ovu browser-based igri imate priliku da se lako igrati online [i] _18_ kao PA ne e bilo potrebe za preuzimanje ništa ekstra .

Isto Empires in Flames je besplatna browser igra.

U ovoj igri možete ne samo razvijati i napredovati, ali isto tako ćete moći intervenirati u britanskim sukoba.

Tko voli strategiju koja poštuje Carstvima u plamenu online, jer će vas koliko je to moguće u stvarnom svijetu rata veliki general Napoleon. Ovdje ćete osjetiti stvarnu moć oružja.

Ne zaboravite, to je ne čudi naziv igre prevodi kao carstva u vatru, jer je u ovim vremenima sve što se dogodilo, nije bilo dokaza o živom komad djela Napoleona.

Potrajati s Empires u plamenu, osjećam da svi neće biti u mogućnosti reći vam knjigu. Otkrijte svijet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more