Oznake

Empire: Total War

Alternativna imena: Empire: Total War

Empire Total War igre - turn-based strategija izvršava savršeno kombinira sve najbolje značajke žanra te je uzeo najbolje od vojne taktike. Svi događaji u projekt razvijati u stvarnom vremenu. Ova igra će se svidjeti svima onima koji su ludi za igrama na vojnim temama. Projekt se provodi u zaista visokom kvalitetom i duše - velike grafike, animacija je učinio dobro, gameplay zaslužuje poštovanje. Projekt provodi potpuno novi grafički sustav, omogućujući vam da uživate u igri u nevjerojatna morskih slika. Osim toga, svaki igrač će biti na raspolaganju za nove krajolike i neobičnim flore. Ugodno iznenađenje - redovna promjena vremenskih uvjeta.

Nova igra Empire: Total War će biti prenesena na vas u vrijeme daleko XVIII stoljeću. Da budemo precizniji, ona počinje igrati sve akcije u 1700, i možete gledati povijesne događaje i njihov utjecaj na promjene do 1799. Međutim, kao što je i danas obećao projekta programeri će na kraju biti u mogućnosti nastaviti igru ​​- nove karte i zadatke će uskoro biti predstavljen. Vi ćete se osjećati u ulozi hrabrog i odgovornog zapovjednika. Pod tvojim vodstvom, bit će ne samo na more, ali i zemljišta na svoje milosti i razboritost će izračunati cijelu naciju. Vi i vaš lik može istraživati ​​ako želite cijeli globus. I pobrinite se sve gore navedeno u svojim očima, što se u potrazi za carstva: Total War videa prikolicu.

Da bi se dobila prednost u igri, morate primijeniti i poboljšati svoje diplomatske vještine. Pripremite se za ono što imate za ponuditi i organizirati koalicije i saveze. Na ramenima će biti odgovoran za upravljanje novonastalih i dugim postojećih trgovačkih putova. No, kako bi se početi igrati morate preuzeti pre-Empire: Total War.

U sklopu ovog projekta, polaznici će biti u mogućnosti da žele zadržati borbe, zapovjednik broda ili samo flotu, punktovima najboljih sudova. Nakon što su u stanju preuzeti Empire Total War, možete provesti u svojim gameplay strategijama i planovima. Svaki potez u igri, to je pola godine života. Možete igrati s drugim igračima u stvarnom vremenu, koristeći taktiku kartu, ali ako je potrebno, igra se može prevesti u automatskom načinu rada, uz utovar taktičku kartu nije potrebna.

Svaki igrač može kontrolirati u Carstvu: Total War frakcija (jedna na početku igre). Unatoč činjenici da je nacrt navedenog više od 50 frakcije razumno dostupne sudionika projekta su potpuno novi samo neke od njih, a ostatak će se dodati kao razvoj i promociju.

U igri postoje tri glavna igra dio svijeta

1. Sjeverna Amerika.

2. Europa.

3. Indija.

Istočne Indije i slon Obala rangiran kao trgovačkih putova.

Da bi se testirati i vidjeti igru ​​u svim njegovim vrlinama, jednostavno morate preuzeti Empire Total War, požurite!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more