Oznake

Beskrajna legenda

Alternativna imena:

Endless Legend je zanimljiva strateška igra za PC. Igra ima dobru grafiku, svi gradovi i okolna priroda su nacrtani vrlo detaljno. Igra je ozvučena visokokvalitetno, a glazba je dostojna popuniti glazbenu biblioteku.

Igra se odvija nakon razorne apokalipse. Da bi se obnovila civilizacija i spriječilo klizanje stanovništva u primitivna vremena, potrebno je učiniti mnogo toga u najkraćem mogućem roku.

  • Odaberite prikladno mjesto za osnivanje naselja
  • Razbijajte se po polju kako biste osigurali hranu za stanovništvo
  • Povratite izgubljene tehnologije i razvijte znanost
  • Provedite magično istraživanje kako biste pobijedili sile prirode
  • Stvorite snažnu vojsku sposobnu zaštititi svoje ljude od barbarskih hordi

Nakon apokalipse nije preživjela samo vaša skupina preživjelih. Morat ćete se natjecati s drugim gradovima. Ne morate se boriti protiv svih, koristite diplomaciju da biste sklopili saveze i zajedno krenuli prema civiliziranoj budućnosti. Ili možete postati osvajač i prisiliti različite grupe da rade za opće dobro.

Prije nego počnete igrati Endless Legend, morat ćete napraviti težak izbor jedne od osam civilizacija. Razmislite za koga želite igrati, svaka civilizacija ima svoje snage i slabosti. Tijekom igre, napravljeni izbor se ne može promijeniti. Zatim prilagodite kako želite vidjeti svijet igre. Veličina, reljef, životni uvjeti i drugi parametri.

Nakon toga trebate proći kroz kratki tutorijal i tada će započeti igranje.

Pokušajte istražiti svijet oko sebe što je brže moguće. Imat ćete priliku pronaći artefakte koji vas mogu značajno unaprijediti u znanstvenom istraživanju ili vam dati prednosti u drugim područjima djelovanja. Što više artefakata pronađete, to će vaši ljudi postati jači. Pronađite skrivene svjetove tijekom svojih putovanja i dovršite misije.

Ojačajte svoju vojsku jer ćete na svojim putovanjima susresti druge nacije, a neće sve biti prijateljski raspoložene. Čak i ako ne želite biti u neprijateljstvu s njima i vaša je misija isključivo miroljubive znanstvene prirode, vaša zemlja može biti napadnuta kako bi se oduzele vrijednosti koje vaš narod posjeduje.

Bogatstvo može pomoći razvoju civilizacije. Možete kupiti nove tehnologije i luksuzne predmete na međugalaktičkom tržištu. Postoji mnogo načina za postizanje ciljeva:

  1. Vojni
  2. Diplomatski
  3. Znanstveni
  4. Ekonomski

Možete se usredotočiti na jednu stvar, ali ne možete potpuno napustiti druga područja. Morate poboljšati sve s gornjeg popisa. Snažno gospodarstvo će zahtijevati vojsku za zaštitu. Ne može se stvoriti jaka vojska bez gospodarstva. Sve je međusobno povezano i na vama je da odlučite koja ćete područja djelovanja više razvijati.

Pozovite svoje prijatelje da se pridruže igri i saznajte čija je civilizacija jača u multiplayer modu.

Endless Legend besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam portalu ili posjetom web stranici razvojnog programera.

Instalirajte igru i vratite stari sjaj uništenoj civilizaciji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more