Oznake

Enslaved: Odyssey na Zapad

Alternativna imena: Enslaved: Odyssey na Zapad

Enslaved: Odyssey na Zapadu - igra savršeno pokazuje kako bi projekt trebao biti u stilu akcijska avantura. Projekt je izrađen posebno za Xbox i Playtstaion, a danas ga možete testirati na vašem osobnom računalu. Igra je razvijen od strane poznatog britanskog Ninja Theory. Njegovo službeno predstavljanje održano u daleku 2010 godine, ali, ipak, popularni projekt uživa i danas. Gledajući u igri, a to ne razumije, ali to je vrlo kvalitetan i zanimljiv možda ne bih bilo igra?

Enslaved: Odyssey na Zapadnoj PC - govori nam priču Monkey - pravi stručnjak u području ekstremnih opstanak. To se osjeća kao riba u vodi, u ogromnom post apokaliptičkom svijetu. Monkey pomaže male i krhke Trip postići svoj cilj i ostati živ.

Naoružani majmun - snažnu osoblje koje se lako može pretvoriti čak i najstrašniji robota u hrpu metala. Tijekom igre ćete usko surađivati ​​s Tripp, kao djevojka pomoći nositi se s odlukom redovito baca igra zagonetke. Znači, može glatko u porobljenoj: Odyssey na Zapadu igrati, imajte na umu da je lik će biti vrlo korisna ne samo u obavljanju zadataka, to može biti prava blagodat u borbi - to ne košta ništa da se odvratiti pozornost čak i za većinu težak protivnik, a zatim spretno skače na leđima, uništiti kombo.

Nastaviti naš porobili: Odiseja na pregled West priča od glavnih obilježja igre. Dakle, na početku svoje likove će imati minimalni iznos od šoka i borbene tehnike, ali dalje igra napreduje, više vještine možete dobiti. Poboljšanja može izgledati najrazličitije način - protagonist može povećati maksimalnu razinu zdravlja ili uče ljude kako da rade s plazma optužbi. Što još se priprema za vas igrati, učiti, osobno testirali.

Za početak igranja, morat ćete preuzeti porobili: Odiseja na Zapadu. To se može obaviti će se u sekundi tako da odete na bilo koji dostupan torrent trackera. Kada uđete u igru, što ste naučili da će biti dostupan za samo dvije glavne vrste naknada u rasponu. Oni mogu biti zaglušujuća i plazme. Plazma može brzo i "bezbolno" uklanjanje neprijatelja za par snimaka. No, uz zaglušujuću optužuje situacija je nešto veća - oni omogućuju neutralizirati neprijatelje čak i na velikoj udaljenosti, a čine ga ranjivim na napade za blisku budućnost. Koja metoda je prava stvar za vas će izabrati sami, razvija svoj jedinstveni strategiju.

Da uvjerite se sve više, ponuditi ponovno porobili: Odiseja na Zapadnoj videa prikolici, gdje su sve prednosti i karakteristike igre opisane u najsitnijeg detalja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more