Oznake

Epic Battle Simulator 2

Alternativna imena:

Epic Battle Simulator 2 iznimno je neobična strateška igra u stvarnom vremenu. Igra ima impresivnu 3D grafiku i dobro izvedenu glasovnu glumu.

Ovdje morate postati zapovjednik i voditi velike bitke.

Epic Battle Simulator 2 bit će zanimljivo igrati. Čekaju vas mnoge kampanje.

Veliki broj bitaka koje uključuju najnevjerojatnije borbene jedinice.

  • Strijelci
  • Kopljanici
  • Ratna konjica
  • Bacačko oružje
  • Slonovi

ratnika iz različitih razdoblja može se natjecati s ovom igrom, tu su čak i bore guske i drugi likovi iz bajki i drevnih legendi.

Igra je vrlo spektakularna. Ovo nije bitka deset protivnika protiv deset, pa čak ni sto protiv sto. Armije od mnogo tisuća, u kojima se svaki ratnik bori zasebno. Zahvaljujući izvrsnoj optimizaciji, sva snaga GPU-a koristi se za simulaciju svega što se događa. To je ono što je omogućilo implementaciju tako velikih bitaka u ovoj igri.

Zgodan uređivač skripti ugrađen je u jer igra ima puno pojedinačnih bitaka i cijelih kampanja koje su kreirali i programeri igre i drugi igrači. Možete čak realizirati vlastite ideje i podijeliti rezultat s drugim igračima diljem svijeta.

Sve je ograničeno samo vašom maštom. Na vama je da odlučite kakva će to bitka biti. Bitka s hordama zombija, bitka vilenjaka ili ljudi s orcima, ili možda čak i bitke životinja različitih vrsta.

Eksperimentirajte i vidite što ćete dobiti. Možda će se vaša kreacija svidjeti mnogim igračima i postati najpopularnija kampanja dostupna u igri.

Na bojnom polju imate nekoliko načina kontrole:

  1. Vodite cijelu vojsku odjednom kontrolirajte bitku iz ptičje perspektive
  2. Preuzmi kontrolu nad jednom jedinicom omogućuje ti da vidiš što se događa puno bliže uz zapanjujuće detalje
  3. Kontrolirajte jednog ratnika i uronite u kaos borbe protiv neprijateljske vojske u redovima svoje vojske

Tijekom igre možete se prebaciti na drugi način upravljanja u bilo kojem trenutku i vidjeti bojno polje na potpuno drugačiji način.

Igra se neprestano razvija i dobiva nove značajke kako se objavljuju ažuriranja. Trenutno je ovo samo rani pristup, a dok projekt naraste do objave, sve će postati još zanimljivije i definitivno još spektakularnije.

Igra će se svidjeti ljudima koji žele virtualno sudjelovati u povijesnim bitkama ili samo pogledati bitke koje se nikako ne bi mogle dogoditi u stvarnosti. Postoji mnogo kampanja, ali ne biste trebali očekivati zamršene zaplete od takve igre iz očitih razloga.

Neke bitke izgledaju prilično krvave, jer igra nije prikladna za dojmljive ljude i djecu.

Epic Battle Simulator 2 preuzmite besplatno na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici programera. Štoviše, kupnjom igre u ranom pristupu podržavate programere i imate priliku kupiti njihovu kreaciju uz popust.

Instalirajte igricu odmah i zajamčen vam je čin generala na čelu brojnih vojski!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more