Oznake

Eredan iTCG

Alternativna imena: Eredan iTCG

Game Eredan - nova, ali je već dragi milijuni slobodnom preglednika baziran kartice igra. Ona se kreće igrač od stvarnosti u neobičnom magičnom svijetu u kojem možete biti bilo tko - veliki ratnik ili čarobnjak trgovina jednostavna građanin ili mag. Igra bilježi doslovno od prve sekunde, što je u svijetu snova je vrlo uzbudljivo. Unatoč činjenici da je igra deklarirane kao kartica, raznih poteza je jednostavno nevjerojatna. I to pomaže osigurati svijet mašte i nevjerojatnom količinom igra poteza.

Zahtjevi za igre su vrlo jednostavna:

1.                        Pristup Internetu brzinom ne manjom od 500 k / sec.

2.                        OS - XP, Vista, 7 ili slično.

3.                        Memorija za najmanje 1 GB.

4.                        Grafička kartica i zvučna kartica.

5.                        Minimalne vještine upravljanja upišete pasijans igra.

Igrač će se naći nešto za svakoga - na primjer, prikupljanje kartice i heroja, trgovinu s drugim igračima igara, sudjelovati u turnirima, igre i mnoge igre. Eredan iTCG online - više od 700 karata, koje će osigurati bezbrojne kombinacije. A onda - sve je mehanika igre je dizajniran za ono što morate tražiti kartice i kombinirajući ih, a da je promjena

Ako se odlučite da se uključe u prikupljanje, budite spremni na činjenicu da morate tražiti jednostavne i složene karte, rijetka i zajedničko, i tako

Čak i danas, milijuni igrača potrošiti mnogo sati na kartanju. I svaki dan ima sve više i više. U registrirani Eredan iTCG jednostavna također je besplatan. Jedino što se može zakomplicirati malo toga - je izostanak ruske verzije. Morat ćete igrati rudimentaran znanje engleskog jezika.

Igra sučelje je jednostavan, prijateljski i istodobno intuitivno, tako da nema posla da shvate što treba učiniti i kako. Programeri uspjela ne samo stvoriti sjajnu utakmicu, ali u isto vrijeme osigurati ulaz u nju na dva načina - jednostavno registrirati ili unijeti putem Facebook (Facebook).

Na početku igre pomaže riješiti djevojka amneziju. A program obuke se sastoji od samo tri koraka. No, autori tvrde da se posebna pažnja treba posvetiti prvom koraku. U njemu se u bitku protiv dva vuka je heroj. To je ovdje moramo saznati što su pitanja i kako oni igraju. Nakon toga, trebali biste se bave utrkama, jer je junak može pripadati jednom od nekoliko utrka - ljudi, vilenjaci, zvijeri, nemrtvi itd. itd. Osim toga, svaki lik će biti vezan za klasu. U njihovoj igri, premalo - doživio težak ratnika, light-fingered pljačkaš mudar svećenik. Tu je i ceh, koji su odgovorni za specijalizirane vještine.

Drugi stupanj obrazovanja će se morati boriti s vojnicima. Igrajte Eredan iTCG Također je zanimljivo jer se uvijek moraju igrati sa stvarnim herojima, učiti od njih umijeće borbe i time donositi vlastite odluke, naći izlaz iz teške situacije.

U Eredan iTCG igrati može biti beskonačna, jer ne samo da će skupiti kolekciju, ali i napraviti svoje vlastite palube, pa kombinacija itd. Osim toga, igra dućan kupiti skupe i vrijedne karte, brzo pumpa heroj.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more