Oznake

Escilon

Alternativna imena: Escilon

Escilon je igra putem preglednika koja je besplatno dostupna publici. Ovo je originalna MMORPG (povijesna žanrovska) igra. Projekt se kvalitativno razlikuje od trenutnih internetskih igara, jer su tvorci napravili probleme kako bi uklonili razne nedostatke. Dragi igrači, Escylon neće privući samo zanimljiva legenda, već i ključne karakteristike koje će vas ugodno iznenaditi i oduševiti. Ulazeći u svijet pećinskih ljudi, dobivate priliku za razvoj i kretanje u nove svjetove, gdje se, prema tome, otvaraju sjajni, primamljivi izgledi. Tako vam se čini da pratite iz prošlosti u budućnost, osjećajući čari i složenosti života u različitim epohama.

Sistemski zahtjevi za igru u200bu200bsu minimalni. Na vaše računalo mora biti instaliran Windows (XP, Vista ili Windows 7). Za igranje će vam trebati i zvučna kartica, tipkovnica i miš. Ako imate internetsku vezu, možete se registrirati i početi igrati igru u200bu200bEscylon online.

Internetska registracija

Escilon učinit će vas stanovnikom kamenog doba. Nema potrebe za preuzimanjem klijentskih programa. Registracija Escylon-a jednostavan je i brz postupak. Trebate samo registrirati novi znak tako da napišete sljedeće podatke:

 1. Morate unijeti prijavu - smislite originalno ime za svoj lik
 2. Navedite spol (muško ili žensko)
 3. Zabilježite svoju adresu e-pošte, ali samo pravu!
 4. Unesite svoju lozinku, pokušajte doći do pouzdanijih
 5. Unesite datum rođenja

Nakon popunjavanja registracijskog obrasca ostaje vam pritisnuti gumb za prijavu i igra Escylon online postaje vam dostupna. Spoznaj istinu velicanstvenog i shvati istinu nemilosrdnih. Koji bi bio prikladniji vašoj prirodi? Online igra Escylon pomoći će vam da to shvatite.

Da biste shvatili kako Escilon treba igrati, prvo morate položiti tečaj za vatru. Nakon uspješnog dovršetka ovog zadatka, dobit ćete stat bod za povećanje, plus neke korisne stvari. Kad shvatite mehanizam igre, moći ćete posjetiti sve dostupne lokacije. Escilon online igra uključuje i nadzemne i podzemne lokacije.

Nadzemlja su kopno, otoci i mora, a podzemlje je labirint. Na svim će mjestima biti raznolike životinje iz kojih povremeno ispadaju resursi, koje bi trebalo pokupiti. Budući da sve morate stvoriti u igri, pali resursi bit će vam korisni za kreiranje masti, izradu odjeće i oružja. Ali to ćemo detaljnije pogledati kasnije.

Stvarno, shvatili smo gdje se igra odvija. Glavno stanište divljaka je selo Špilja. Ovdje se nalaze sljedeće lokacije:

 • vatra
 • Špilja šefa jahanja
 • Spirit Cave
 • Cave od majstora
 • Battlefield
 • Antistes koliba
 • trgovinski oltar
 • hram Opifex
 • Ledena špilja
Osim gore navedenih mjesta, imate pristup Ribarskom selu, gdje možete kupiti čamac, kao i izvršiti zadatak potrage.

Da biste igrali Escylon, morate odabrati kako želite vidjeti svoj lik. U online igri Escylon postoje ratnici i mađioničari. Imaju karakteristične karakteristike i vještine. Glavni parametar ratnika je tjelesnost. Morat ćete se pobrinuti i za podizanje bijesa i spretnosti. Čarobnjaci naglašavaju inteligenciju. Uz to, morat ćete se pobrinuti da s povećanjem razine možete staviti potrebne čarobne predmete.

Kao što je već spomenuto, sami ćete kreirati potrebne stvari. Escilon je neprekidna borba za opstanak i, prirodno, na ovom svijetu nećete preživjeti golim rukama. Postoji samo puno resursa, ali kad nešto dobijete, morat ćete ga rafinirati prije nego što se pretvori u korisnu stvar. U ovoj online igri pružaju se sljedeći resursi: razne biljke, gljive, korijenje, kamenje, grane, kao i one koje su pale sa životinja. Možete ih koristiti samo nakon identificiranja u Špilji duhova. Nakon identifikacije možete, na primjer, napraviti mast (ako znate recept), zamijeniti resurs za nešto korisnije ili ga jednostavno pojesti i povećati ovaj stat.

U igri je i valuta - Školjke. No možete zaraditi trgujući istim resursima ili ovladavanjem profesijom. Ako volite mirni rad, postanite šaman ili majstor. U tom će slučaju vaše usluge biti dobro plaćene.

Međutim, tvorci su se pobrinuli za borbeni sustav. Sudjelujte u grupnim borbama s drugim igračima i životinjama, kao i samo u dvobojima. Vaše oružje bit će kamenje, noževi, sjekire, palice, palice. U koju god bitku uđete, uvijek težite pobjedi! Uvjereno se uspnite na vrh slave i steknite iskustvo koje je toliko potrebno da biste nastavili svoj daljnji put.

Općenito, internetska igra sastoji se od dovršavanja zadataka zadataka. Sve započinje prvom potragom za Campfireom koju je primio Virtus. Daljnje zadatke preuzećete od starca Antistes. Što duže igrate, više ćete potražiti. Sa svakom razinom postaju zanimljiviji i raznolikiji.

As za nivoe, igrajte online igru u200bu200bEscylon, možete prelaziti iz jedne ere u drugu. I svaka razina ima svoje prednosti i značajke. Na primjer, za mađionike količina mane po jedinici inteligencije ovisi o razini. Ratnici do 5. stupnja mogu pozvati instruktore i majstore udara ili utaja na bojnom polju. Značajka četvrte razine je mogućnost povećanja profesionalnih vještina na njoj. Da biste prošli i procijenili sve ove izvanredne razine, uživali u atmosferi drevnog svijeta, upriličili se u fascinantno putovanje kroz ere, sve ovo i još mnogo toga vam nudi internetska igra Escylon.

Registracija u igri Escylon dostupna je svima. Ovaj tajanstveni svijet spreman je primiti vas! Dobrodošli u prostranstvo uzbudljive virtualnosti! Neka vam igra sigurno pruži puno užitka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more