Oznake

Vječna evolucija

Alternativna imena:

Eternal Evolution je zanimljiv IDLE RPG za mobilne uređaje. U ovoj igrici vidjet ćete izvrsnu kvalitetu grafike u crtanom stilu. Glazba je lijepa, a glasovi likova vrlo su realistični.

Prije nego što počnete igrati Eternal Evolution, kreirajte naziv igre za sebe i odaberite sliku avatara.

Ako prvi put igrate ovakvu igru, ne brinite, zahvaljujući jasnom i sažetom vodiču na početku igre, lako ćete sve razumjeti.

Učinite svoju ekipu najjačom u svijetu čarobne fantazije.

  • Dovršite misije da dobijete nove borce
  • Razvijte vještine svih članova odreda
  • Postanite vođa arene
  • Pridružite se cehu i sudjelujte u racijama

Čeka vas nevjerojatno raznoliko igranje.

Prije svega, vrijedi odlučiti koji ratnici sačinjavaju odred kako bi vještine svakog od njih ojačale i nadopunile talente svih ostalih. Definitivno vam je potreban snažan ratnik za prvu liniju sposoban odoljeti neprijateljskim napadima. Osim njega, potrebni su mag i strijelac koji će izdaleka nanijeti nevjerojatnu količinu štete te jedinica koja će borcima vratiti izdržljivost ili oslabiti protivnike.

O pravilnom odabiru tima ovisi koliki uspjeh možete postići u igri. Zatim samo morate razvijati svoje borce stjecanjem iskustva u bitkama. Odlučite koju od jedinstvenih sposobnosti svake jedinice razviti. Podignite klasu heroja, to će značajno povećati snagu i izdržljivost boraca.

Kampanja u igri je u biti detaljniji trening koji vam omogućuje da shvatite koje su snage i slabosti osnovnih klasa i da sastavite početni tim.

Zatim ćete pronaći nemilosrdnu arenu i stotine ili čak tisuće bitaka s odredima drugih igrača.

Borbeni sustav je jednostavan, vaš zadatak je pravovremeno iskoristiti posebne vještine ratnika i odabrati koga od protivnika napasti ili kome od saveznika u ovom trenutku treba podrška. Nije potrebno stalno kontrolirati sve što se događa na bojnom polju, ako ste uvjereni u nadmoć odreda nad neprijateljem, možete uključiti automatski način borbe.

Ne zaboravite nadograditi svoje oružje i opremu. Ovo može dati vašim borcima dodatnu prednost tijekom bitke.

Komunicirajte s drugim igračima, odaberite ili stvorite savez. Pomozite svojim saveznicima u razvoju i sudjelujte u zajedničkim napadima.

Nemojte propustiti dan. Prijavite se redovito i dobivajte dnevne i tjedne nagrade za prijavu.

Povremeno provjeravajte ažuriranja. Igra se stalno ažurira novim herojima i lokacijama, gdje vas čekaju vrijedni nalazi i novi protivnici.

Radi vaše udobnosti, u igri postoji trgovina u kojoj možete kupiti potrebne resurse, karte boraca i druge korisne predmete za valutu u igri i za pravi novac. Asortiman se svakodnevno ažurira.

Možete besplatno preuzeti

Eternal Evolution na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada i postanite najstrašniji ratnik u areni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more