Oznake

Ethyrial: Odjeci iz prošlosti

Alternativna imena:

Ethyrial: Echoes of Yore MMORPG igra. Možete igrati na računalu. Grafika u crtanom stilu, 3d, detaljna. Ozvučenje su radili profesionalni glumci. Glazba je ugodna i ne umara vas tijekom vremena.

Tijekom igre ući ćete u svijet koji se zove Irumesa. Ovo je opasno mjesto gdje zamke i neprijatelji mogu vrebati na svakom koraku.

Zaplet je prilično kompliciran, daljnji razvoj događaja ovisi o vašim odlukama.

Prije nego počnete igrati Ethyrial: Echoes of Yore, odaberite klasu i prilagodite izgled svog lika. Zatim morate proći kroz malu misiju obuke gdje ćete se upoznati s kontrolama i možete započeti igru.

  • Idite na putovanje i istražite zemlje oko
  • Uništiti neprijatelje
  • Tražite opremu i snažno oružje
  • Naučite nove udarce i obrane
  • Dovršite misije priča i sporedne zadatke
  • Pronađite prijatelje u igrici s kojima ćete lakše putovati kroz opasna mjesta

Ovo je samo kratak popis stvari koje čekaju vašeg lika u igri. Sve ostalo možete saznati već tijekom prolaska.

Lutaj kraljevstvom sam ili s grupom prijatelja. Nisu svi teritoriji jednako opasni. Grad po imenu Edriwin prijestolnica je carstva i relativno sigurno mjesto, što se više udaljavate od glavnih prometnica i glavnog grada, to će vas više opasnosti čekati na putu. Bolje je ne ići sam na duga putovanja. Tijekom igre neizbježno ćete se susresti sa situacijom kada vaš lik umre i samo suputnici u blizini mogu spasiti vrijednu imovinu, opremu i oružje koje ćete u tom trenutku imati sa sobom. Ako glavni lik umre tijekom solo putovanja, tada možda nećete imati vremena stići do mjesta smrti na vrijeme da vratite svoju imovinu. Postoji mogućnost napada na druge igrače, ali bolje je ne činiti to. U ovom slučaju, nagrada se dodjeljuje glavi lika koji je počinio zločin. Lovci na glave su jaki momci s kojima se bolje ne petljajte, dobro su naoružani i bit će teško pobijediti u takvim bitkama.

Ne morate razbijati glavu o tome što učiniti u igri. Uz glavnu priču, dostupno je više od 100 misija, oko 10 tamnica, racija, bitaka sa šefovima i izazova u završnici igre.

Takva raznolikost može vam pružiti zanimljive avanture za mnoge večeri.

Ako ste vuk samotnjak i ne volite se igrati u društvu, u ovom slučaju morat ćete preispitati svoje stavove. Igra je osmišljena kako bi olakšala izvršavanje zadataka u društvu drugih igrača. Pozovite svoje prijatelje u tim ili steknite nova poznanstva tijekom igre.

Uz već dostupne funkcionalnosti, stalno se pojavljuju nova oružja i ukrasi. Otvaraju se zanimljive lokacije i dodaju se uzbudljive misije.

Kako ništa ne biste propustili, često provjeravajte ima li ažuriranja, programeri se trude zadovoljiti igrače i učiniti igru još zanimljivijom.

Ethyrial: Echoes of Yore besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera.

Instalirajte igru sada i krenite u avanturu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more