Oznake

Europa 1400

Alternativna imena: Europa 1400

Europa 1400 online - besplatni browser-based igra, u kojoj možete stvoriti svoju vlastitu dinastiju. Ovdje možete biti lukav trgovac i ugledan majstor, ili quirky negativca ...

Europa 1400 dostupan na internetu u bilo kojem pregledniku i instalirati igru ​​klijent ne mora se spomenuti!

Za ulazak u igru, trebate Registracija Europu 1400: Registracija polja na početnoj stranici odaberite igru ​​poslužitelja, unesite ime vašeg budućeg dinastije (imena igrača), e-mail. Poštanska adresa (e-mail) i password. Tada se slažu s Uvjetima igre, au ovom upisu u Europi 1400 igra završava, idete na novu stranicu, možete stvoriti sliku junaka. Ovdje možete birati spol karaktera, avatara i dodijeliti joj ime. Klikom na kartici "majstor" možete se odlučiti za svoju dinastiju amblema i njegove prve radionice, na sljedećim područjima: Master uložak, znanstvenik i skitnica. Sada, ako ste spremni za početak igre, kliknite na "Start Game" i ući u igru!

Tvoj lik ima šest talenata: craft, rječitosti, Tama, čarobne Znanje, borbe i pregovora. Poboljšati ove talenti mogu koristiti artefakata. Maksimalna razina prijevoz - 100.

Osim talenta, to je moguće u igri odabrati zanimanje alkemičar, poljoprivrednik, lopova, svećenik, pljačkaša, vlasnik konobe, kovač, stolar, ili Weaver.

Online igra Europa 1400 nudi pet lokacija u gradu, koji će se održati u glavnom igri. Oni su: majstori Distrikta, susjedstvo konobe Gangster district, šumsko i znanstvenike Distrikta. U tim mjestima se vaš lik može uzeti misiju (Potraga zadataka).

U početku, vaš lik će morati prikupiti sredstva ili ih kupiti na tržištu (resursi u igri su različite, ovisno o smjeru studija). Sa sredstvima u svojoj radionici možete proizvoditi robu koja nakon toga može ponovno prodaju na tržištu, i za novac za izgradnju još nekoliko radionica (možete izgraditi 4 radionice) i produljiti radni osoblje.

Važno! Ako ste nezadovoljni sa svojim gospodarom, to može biti uništen.

Online igra Europa 1400 glavni trgovinski središte za sve vrste roba, ovo tržište. Ovdje možete kupiti, prodati, upravljanje, prijevoz i prositi (ako je to potrebno). Igra ima svoju valutu - zlato. Osim zlata postoje Rubini, koji se prodaju za "pravi".

Zajedno s razvojem svog prebivališta (boravište može razviti kroz proširenja i poboljšanja), vaš lik će naučiti talente i vrste trgovine i plana intriga.

Igrati online igre Europu 1400 može, s njihovim špijunima, koji će pratiti ostale igrače, i prikupljaju dokaze protiv njih.

Europa 1400 online igra ima takvu zgradu kao gradska vijećnica. To je mjesto gdje se politički život grada: postoji zakon knjige pregledati urede i sudnicu. Ovdje možete kupiti titulu (to povećava svoj ugled, te su potrebne za određene pozicije i proširenja rezidencija) ili učinite zahtjev za novu zgradu.

Game Europa 1400 Online nudi vam izgraditi gospodarski carstvo pomoću obrta, postaje iskusan trgovac i penjati se na političku Olimpa. Nakon jednostavne kolibe u igri to se može pretvoriti u palaču. Sve će ovisiti o vašim naporima.

Igrajte online igra Europa 1400 moguće, kroz trgovinu s drugim igračima izravno, kroz skladište. U tom slučaju i dalje ćete imati koristi od cijena koje su neovisne o tržištu.

Postizanje dovoljan utjecaj i bogatstvo, vaš lik može napraviti političku karijeru. Prisutnost različitih pozicija mu dati povlastice i bonuse, čime bi ojačati utjecaj i slomili svoje konkurente.

Za igranje u Europi u 1400, možete se pridružiti ceh ili stvaranjem vlastite. Uz pomoć Ceha, igranje s drugim igračima, možete postići više u igri ...

Igra ima trodimenzionalne grafike, tako da u Europi u 1400, će igrati vrlo lijepo!

Budući da je igra dosta različitih mogućnosti koje najbolje opisuju ne nude. Najbolja opcija bi bila Europa 1400 registracija, kojim može vidjeti sve!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more