Oznake

Europski rat 6: 1804

Alternativna imena:

Europski rat 6: 1804 strategija na poteze za mobilne uređaje. Grafika je dobra, ali ne očekujte previše realizma. Glasovna gluma je kvalitetna, no glazba se neće svima svidjeti, no nije problem ugasiti je i uključiti nešto po svom ukusu.

Igra opisuje događaje iz Napoleonovih ratova. Kao talentirani vojskovođa prošao je cijelu Europu, borio se s mnogim državama i čak razbio nekoliko koalicija, uspio zaratiti u Egiptu i skoro stigao do Sibira. Zbog toga je doživio nekoliko poraza i prognan je na otok Elbu.

U sukobu je sudjelovalo mnogo zemalja, imat ćete priliku odabrati bilo koju od njih. Nakon što odaberete, pokušajte ostvariti pobjedu.

Upravljanje je jednostavno i intuitivno. Igra je u potpunosti prilagođena uređajima sa zaslonom osjetljivim na dodir, a kako bi vam olakšali programeri su pripremili savjete.

Za pobjedu u ratu koji se proteže na nekoliko kontinenata potrebno je učiniti puno:

  • Osvojite teritorije kako biste dobili više resursa
  • Graditi vojne objekte i industrijske zgrade
  • Stvorite veliku vojsku
  • Istraživanje i proizvodnja novih oružja i vozila
  • Koristite diplomaciju da dobijete podršku saveznika
  • Planirajte svoje bitke i uništite neprijateljske vojske

Ispunjavanje svih stavki na popisu ne jamči pobjedu, ali će vam pomoći da je približite. Sve će ovisiti o vašim talentima kao zapovjednika i vladara.

Osim vođenja bitaka, morate se baviti i problemima unutar zemlje. Snažno gospodarstvo i moderne tvornice pomoći će u stvaranju vojske i oružja. Nakon toga možete lako pobijediti neprijatelje na bojnom polju.

Vaše jedinice su shematski prikazane na karti i kreću se korak po korak s neprijateljskim trupama. Odabirom odreda vidjet ćete područje podijeljeno u šesterokutne ćelije. Unutar ovih ograničenja, možete ga pomaknuti u jednom krugu. Ova shema se koristi u mnogim igrama i praktična je. Koliko daleko možete hodati ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući dostupnost ceste i vrstu terena. Za borbu je bolje odabrati povoljne uvjete, kada imate prednost, ali neprijatelj nema. Teška oprema nije učinkovita u šumama, a pješaštvo će uzeti teške gubitke na otvorenim područjima. Imajte to na umu kada planirate svoj napad.

U igrici ćete vidjeti više od 90 povijesnih bitaka i upoznati poznata generala, neki od njih služit će pod vašim zapovjedništvom.

Možete igrati lokalne kampanje i online protiv drugih igrača.

Pobijediti čovjeka je teže nego AI, ali igranje European War 6: 1804 bit će puno zanimljivije.

Pronaći ćete puno korisnih stvari u trgovini unutar igre. Asortiman se svakodnevno mijenja. Kupnje možete platiti valutom igre ili pravim novcem.

Moguće je igrati sa i bez interneta. Kada ste izvan mreže svog operatera, jednostavno odaberite način igre koji ne zahtijeva internetsku vezu.

Besplatno preuzimanje

Europski rat 6: 1804. na Android možete izvršiti slijedeći vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati odmah kako biste sudjelovali u slavnim Napoleonskim ratovima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more