Oznake

Everdream Valley

Alternativna imena:

Farma Everdream Valley gdje ćete imati odmor izvan grada. Možete igrati na računalu. Igra ima prekrasnu svijetlu grafiku u crtanom stilu. Optimizacija je dobra, igra je dostupna čak i na uređajima s niskim performansama. Ozvučenje su radili profesionalci, glazba je vrlo vesela i pozitivna.

Glavni lik odlazi na odmor kod bake i djeda na obiteljsko imanje. Stigavši na mjesto, otkriva da farmu i kuću treba popraviti i modernizirati. Ovaj će zadatak pasti na vaša ramena.

Puno stvari za napraviti:

  • Istražite farmu i okolicu u potrazi za korisnim materijalima
  • Popravak, nadogradnja i izgradnja novih zgrada
  • Posijajte polja i požnjejte žetvu
  • Nabavite i njegujte kućne ljubimce
  • Proizvodnja hrane i drugih proizvoda
  • Pokrenite trgovinu kako biste zaradili novac potreban za razvoj farme
  • Igrajte mnoge mini igre
  • Razgovarajte s prijateljima na mreži i stvorite zajednice kako biste jedni drugima pomagali

Sve vas to čeka dok igrate Everdream Valley na računalu.

Prije nego što počnete, trebate stvoriti lik pomoću prikladnog editora i proći kroz nekoliko jednostavnih misija obuke u kojima će vam se pokazati kako komunicirati sa sučeljem igre.

Ako se nikada niste bavili poljoprivredom, ne brinite, baka i djed pomoći će vam savjetom i reći odakle da počnete.

Za dovođenje u red farme trebat će vam sredstva koja se najlakše mogu zaraditi trgovanjem proizvodima.

Najbolje je trgovati gotovim kulinarskim proizvodima, a ne voćem i povrćem, tako će vam zarada biti veća.

Pokušajte mudro upravljati zarađenim novcem; bolje je unaprijed razmisliti koja će vam zgrada ili poboljšanje omogućiti veliku zaradu u bliskoj budućnosti.

Bit će moguće komunicirati s drugim igračima zahvaljujući ugrađenom chatu. Na ovaj način možete steći nove prijatelje ili pozvati stare u igru i zabaviti se zajedno.

Kako će vaša farma u Everdream Valleyu izgledati ovisi o vama. Odlučite kako urediti zgrade, biljke i polja. S vremenom će biti moguće značajno proširiti svoju stranicu.

Postoje nagrade za svakodnevno posjećivanje igre i dovršavanje zadataka. Na blagdane se održavaju posebna događanja s tematskim nagradama.

Igra je potpuno besplatna, ali morate platiti neke dodatke i ukrase, možete igrati bez toga, kupnjom možete financijski zahvaliti programerima i motivirati ih da dalje rade na projektu.

Projekt je u aktivnom razvoju, redovito se pojavljuju novi sadržaji i mogućnosti se proširuju. Ako ne želite propustiti ništa novo, povremeno provjerite ima li ažuriranja.

Za igranje Everdream Valley potrebna vam je internetska veza.

Možete besplatno preuzeti

Everdream Valley na PC koristeći poveznicu na ovoj stranici ili posjetom web stranici programera.

Počnite igrati sada i zabavite se na farmi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more