Oznake

Zle zemlje

Alternativna imena:

Evil Lands može se smatrati jednim od najboljih RPG-ova za mobilne platforme, iako je pozicioniran kao MMORPG. Ovo je vrlo lijepa igra, sigurno jedna od najboljih u pogledu kvalitete grafike i efekata. Likovi su dobro ozvučeni, glazba je ugodna i nenametljiva. U ovoj igri ćete istraživati otvoreni svijet, izvršavati zadatke i misije sami ili s drugim igračima.

Prije igranja Evil Lands morat ćete odabrati jednu od tri klase likova.

Postoje tri klase za odabir:

  • Ratnik
  • Mag
  • Ubojica

Ne možete odabrati izgled heroja, nažalost, uređivač likova ograničen je samo na odabir klase.

Zatim odaberite jedno od tri područja na karti i krenite u avanturu.

Samo ti odlučuješ hoćeš li biti na strani dobra ili zla. zadataka koje možete ispuniti sami ili u društvu s drugim igračima. Nakon što ste tijekom putovanja sreli strance koji su neprijateljski raspoloženi prema vama, pridružite se bitci, pobjede vam donose dosta bodova iskustva.

Ne zaboravite skupljati predmete koje su ispustili poraženi neprijatelji. Vaš će lik opremiti oružje i dijelove oklopa bolje od onih koji su vam automatski opremljeni nakon što ih uzmete.

Ako umrete, uskrsnut ćete u selu koje je početno kada se krećete na odabranu lokaciju. Na ovom mjestu možete dobiti misije od lokalnog stanovništva, ponekad one vode do nekih prilično zanimljivih misija.

Ovdje također možete upoznati druge igrače svoje frakcije, njihova lokacija označena je na karti zelenim oznakama. Imate mogućnost zamoliti nekoga da vam pomogne s vašim zadatkom tako da vam se pridruži. Ili, naprotiv, pomozite sebi ako vas se o tome pita.

Chat dostupan je za komunikaciju sa frakcijskim saveznicima, pomoću kojeg možete steći nova poznanstva i prijatelje.

Istražite tamnice kako biste pronašli veliko blago skriveno tamo pod zaštitom stvorenja tame. U svakoj tamnici morate pobijediti lokalnog šefa, s čime ćete se vrlo teško nositi sami.

Svijet je podijeljen na nekoliko lokacija, da biste posjetili neke od njih morate dosegnuti određenu razinu. Ako vaša razina još nije dovoljna, nemojte se obeshrabriti, možete dovršiti još nekoliko misija da skupite potrebnu količinu iskustva. Ali postoji prilika da idete drugim putem, lutajući u potrazi za protivnicima i zarađujući iskustvo za njihovu pobjedu.

Igra ima ugrađenu trgovinu. Za valutu u igri, a to su kristali, koje je vrlo teško dobiti i zlato, dobit ćete priliku kupiti korisne predmete. Naravno, možete ih kupiti za pravi novac, ali to nije potrebno, bilo koji predmet se može dobiti u svakom slučaju, čak i ako je potrebno više vremena.

Programera redovito ažurira igru, uvodeći poboljšanja i ispravljajući greške. Osim toga, stalno se dodaju novi zadaci, oružje, oklopi i drugi predmeti.

Možete besplatno preuzeti

Evil Lands na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati odmah kako biste zaštitili čarobni svijet od hordi tame koje su se obrušile na njega!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more