Oznake

Fable III

Alternativna imena: Fable III

Molim, koji ne znaju da je ova igra serija Fable. Fable 3 igra je u svoje vrijeme bio je jedan od najiščekivanijih projekata, a do danas pouzdano drži poziciju, privlači pozornost tisuća igrača iz cijelog svijeta svaki dan. Više od prijašnjih igara su pokušali pokriti što veću publiku igračima, čineći upravljanje igre kao pristupačan i razumljiv (što je razlog zašto igra i uspio postati jedan od najpopularnijih projekata). Sada kreatori Fable 3 na PC podigli bar još veći. Promjene se uglavnom pogođeni gameplay u igri. U trećem dijelu igre nije moguće pokazati trofeje prolaznike i junak će biti razriješen je potrebno prikupiti četiri različite vrste iskustava. Sada nema većinu, s jedne strane vrlo koristan, ali s druge strane - potpuno nepotrebnih pokazatelja. Sada je projekt nema ekran opremu, a programeri su odlučili izbrisati trase.

Igre Fable III je postao racionalniji i uvjerljivo. Na prvi pogled, obnovljeno sučelje i gameplay može činiti neugodno, ali nemojte paničariti prije vremena - to je sve stvar vremena i navike. Na primjer, u trećem dijelu za kupnju roba i opremiti svoj lik će morati ići u dućan i otići na pravo pulta, umjesto flipping uobičajene popis proizvoda. Ova nijansa daje igri posebnu čar.

Za početak igre, morat ćete preuzeti Fable 3 tradicije. Projekt provodi interaktivnu kartu koja omogućava junak istražiti različita područja, naći zadatke i odmah promijeniti smjer, a podešavanjem prema točki zadatku. Vaš lik će se moći kupiti nekretninu na jeftino, a kupiti različite stvari na diskontirane stope, koje se često nude trgovci.

Game Fable 3 odvija 50 godina nakon drugog dijela. Sada svijetom vladaju sina posljednjeg junaka Logan, a kao glavni lik će igrati njegov mlađi brat. Stariji Logan dobiva, više autokratske vladavine i postao njegov odnos sa svojom obitelji, koja izaziva protagonist bijeg. Što će se dogoditi sljedeće? Preporučujemo da preuzmete i kratka metrička priča 3 naučiti o svemu sami. Kao Kratku najavu mogu samo dodati da mirno ovdje ništa neće biti riješeno, a protagonist kreću na putovanje, zapošljavanje stranaca i stanovnika grada koji u svom otporu vojske. Intrigantna, zar ne?

Kao iu prethodnim igrama, treći dio kratka metrička priča protagonist se boriti pomoću ne samo strateške odluke i borilačke vještine, ali i magija. Tradicionalno, sva oružja i oklopa može poboljšati i unaprijediti. U opisu oružja, postoje tri zadatka, od kojih je ispunjenje čini moguće koristiti neke od njegovih super moćima.

Da bi se bolje vizualizirali igra, vi ćete biti u mogućnosti da pregleda za Fable 3 Video prikolicu, pokazujući sve od glavnih prednosti projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more