Oznake

basna Legende

Alternativna imena: Bajka o legendi

Fable Legends igra bazirana na legendama i povijesti.

Igra Fable Legends izgleda potpuno neozbiljno, nalik na veselu priču s elementima herojske sage. Međutim, autori su to namjeravali učiniti umjereno ozbiljnim, s malo humora, ali ne i djetinjastim, u nadi da će projekt u žanru RPG akcije potaknuti sve dobne kategorije.

Planirano je da možete preuzeti Fable Legends for One Xbox i PC sa sustavom Windows 10. Otvoreni beta test održat će se u proljeće 2016. godine. te iste godine, programeri Studios Lionhead i izdavač Microsoft Studios objavit će igru.

Prvo izdanje ne obiluje mjestima, a likovi će izvoditi svoje akcije u glavnom gradu, ali autori će stvoriti cijeli niz s nastavcima, postupno proširujući kartu, sastav likova i druge trenutke. Što se tiče načina, igrači će moći odabrati jednog igrača ili zadrugu. Međutim, zaustavljanjem izbora na jednom prolazu, nećete biti ostavljeni sami uz društvo likova koje kontrolira računalo.

Dok je rad na projektu u punom jeku, igrači pokušavaju saznati više detalja o tome što se za njih pripremaju. Svaka vijest se živo raspravlja i brzo širi, a postalo je poznato da će preuzimanje Fable Legends biti moguće na modelu besplatne igre.

Sudbina junaka je tvoja sudbina.

Događaji se događaju u gusto naseljenom svijetu Albiona, u kojem postoji prilično očekivana situacija, kada sveprisutno zlo sprečava slavne heroje da žive mirno i sretno i dobre stvari.

Prije četiri dobra momka, samo jedan zločinac, vođa goblina i orkova, izlazi na vidjelo. Da, zlikovac je jedan, ali pod njegovom kontrolom su mnogi agresivni službenici, i on aktivno koristi svoju moć, šaljući svoju vojsku plemenitim ratnicima kako bi spriječio ispunjenje dobrih namjera.

Osim ogromnih zelenih čudovišta, vođa smješta zamke i manipulira vremenom, uzrokujući razne kataklizme. Općenito, heroji neće biti dosadno, a ako to učine, glavni zlikovac će se pobrinuti za njih.

S dobre strane, ne očekujte nevjerojatne nove proizvode, on je predstavljen klasičnim skupom arhetipova:

 • Strashny, zaštićen u najugroženijim mjestima s oklopnim samostrelom. On kaže malo, ali zašto trebamo riječi ako dobro obavite dobar posao;
 • Rame s teškim čarobnim štitom. Mudar i vjerni prijatelj koji ti pokriva leđa u borbi;
 • Kutak ubojica sa sofisticiranim manirima. Njegove ruke su dobro njegovane, njegovi pokreti su graciozni, a on zapravo stavlja nekoliko bodeža u leđa neprijatelja; Nestašan, smiješan šarmer, sposoban zaigrano zamrznuti bilo koga i pretvarati se da nema veze s tim.

C heroja naći ćete se u svijetu u kojem su magija, legende i povijest postali jedno. Čekate nevjerojatne zadatke, izazovne zadatke, čudne susrete s zanimljivim likovima koji naseljavaju Albion. Vi sami definirate svoju ulogu lukavog prevaranta, neustrašivog ratnika, hrabrog plaćenika ili same vrline.

Vaš lik je dostojan najboljih, stoga se pobrinite da mu ne treba oprema. Izaberi za njega oružje i oklop, koji se može naći u škrinjama, lutajući cestama fantastičnog svijeta:

 • Sharp Sabres
 • Žareće rapi
 • Sjajni čelični swords

Njihova snaga i štetna moć mogu se postupno povećavati, dobivajući povlastice za to nakon što završe misije u Legenda legendi na računalu.

Zahtjevi sustava

 • C: 64-bitni / Windows 10
 • Sadržaj: 6 Gb
 • Procesor: Intel Core i7-860 Quad 2. 80 GHz, AMD FX-8120
 • Video kartica: Nvidia GeForce GTX 750 Ti, AMD Radeon HD 7850
 • prostor na disku: 15 Gb
 • Zvučna kartica s kompatibilnošću s DirectX 11
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more