Oznake

Fable: The Lost poglavlja

Alternativna imena: Fable: The Lost poglavlja

Razgovor o svim vrlinama prikupljanje igre Fable jednostavno nema smisla, jer igrači iz svih krajeva svijeta su svjesni njih. U međuvremenu, nekoliko riječi htio bih ti reći još da je igra Fable: The Lost poglavlja. To je divno igraća konzola, izrađena u RPG žanr (dobro, da je uspio zaintrigirati? .) Ovaj projekt je dugo vremena ostao u igri za Xbox, a prilagođena za računala samo dugo nakon njegovog službenog predstavljanja svijeta. No, osim dugo očekivani verziji računalnih igrača čekao vrlo ugodno iznenađenje - Updated i poboljšanu grafiku. Trebali Fable: The Lost poglavlja preuzeti samo zbog grafike: Ovdje sve je savršeno realiziran, dinamične sjene, uživa popularnost u modernim igrama efekte zamućivanja, shadera. Možete vidjeti sjenu svakog stabla ili grma i planinarenje u šumi igri samo prkosi opis - to samo treba vidjeti svojim očima.

Morate nastupiti u Fable: The Lost Poglavlja zadataka, što je, usput, ima dosta. Ovaj dio igre - to je izvanredno svijet u kojem će svaka vaša akcija izazvati promjenu u tijeku događaja. Svaki novi posao će vam promijeniti, bez obzira na vaše želje. Ovisno o svojim akcijama, možete postati ili hrabar i odvažan vojnik, stoji čvrsto na strani pravde, ili u vraga, pridonosi širenju zla diljem prostranstva igri svijetu.

Plot kratka metrička priča odvija se na sljedeći način: Glavni lik je izgubio cijelu obitelj nakon masakra pljačkaša sa svim stanovnicima rodnom selu. Nakon ove tragedije, dječak u pitanju slavni junak po imenu Maze, koja ga je ponudu da se pridruži tzv junake ceh čini. Usvajanjem ovog prijedloga, dječak spada u seriji treninga i obuke, tijekom koje je doživjela u borbenoj legendarnog mačevi Fable: The Lost poglavlja i postaje pravi junak, sposoban podvizima i osvete.

Želio bih naglasiti pozornost na obnovljeno i poboljšane sustavom zadataka. Sada, junak mora dobiti sve svoje zadatke u Guild of Heroes na posebnom potraga karte. Osim ozbiljnih i odgovornih misija i zadaća protagonist će biti dostupne mini-igre i dodatne mogućnosti kao što su ribolov ili blago lov. Vaš lik će sada moći vezati čvor s djevojkom koju je slušao i živjeti miran obiteljski život. Posebnu draž daje priliku "pohvaliti" - možete se kladiti s bilo koje od sudionika koji obavljaju određeni zadatak, koristeći samo neke osobito u Fable: The Lost poglavlja oružje.

Provedba borbe i dvoboja u igri je vrlo realno i jednostavno ostavlja bez daha. Međutim, ozbiljnost ovdje stalno isprepliće s humorom i lakoćom. Neki poslovi mogu se krije prljave trikove i praktične šale - budite oprezni. I zamisliti što se događa, tražiti Fable: The Lost poglavlja Video trailer!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more