Oznake

Fairy rep

Alternativna imena: Rep bajke

Game Fairy Tail - nevjerojatna fantazija

Nemojte se umoriti od zadivljenosti programera koji su u stanju izmisliti čarobne svjetove, oživjeti ih uz pomoć čudnih bića, magije i prirodnih elemenata. Oni ih prisiljavaju ne samo na funkcioniranje, nego i na skladnu međusobnu interakciju: uspostavljanje kontakata, svađa i sklapanje prijateljstava, davanje i izvršavanje naredbi, ponekad borba, ponekad trgovina ili uzgoj.

Fantasy preglednik igra Fairy Tail s multiplayer modom je jedna od tih kreacija majstora gaming prostora. Napravljen je u stilu anime, a to je još jedan razlog da se u njega pogleda onima koji nisu ravnodušni prema velikim očima.

Vaša boravišna dozvola

Stanovnici kraljevstva Fiore, koji se nalazi na zapadnom poluotoku Zemljinog područja, rado vas vide kao novog doseljenika. Ovdje u svijetu i prijateljstvo živi 17 milijuna čarobnjaka, ali ponekad postoje kontroverzne točke koje vode do rivalstva i konkurencije.

. Njihov glavni posao je čarolija trgovina. Svi postojeći cehovi i slobodni stvaratelji podliježu čarobnom vijeću koje kontrolira financije, izdaje zadatke i osnažuje. Da biste mogli igrati u Fairy Tailu, morate proći test i dobiti posvetu.

Prvi, najjednostavniji test bit će registracija Fairy Tail:

  • Adresa e-pošte
  • Password
  • Potvrda zaporke
  • Izradite račun

Ili se prijavite preko Odnoklassnika, VKontakte, Meil. ru, Fesbuk, pridružio se grupi igrača zainteresiranih za igru. Kada dobijete propusnicu, navedite svoj rod i ime, a također odaberite sposobnosti za koje ste zainteresirani da biste postali jedan od 4 razreda heroja:

  • Elementarni mađioničar - sam odrastao, pomalo povučen, ali svrsishodan. Posjeduje moć četiri elementa prirode.
  • Dragon Killer zna tajne drevne magije i zna kako se boriti s zmajevima.
  • Čarobnjak je koristan u čarobnom naoružavanju, kada je potrebno suočiti se s različitim neprijateljima, a on nema ravnopravnih napadača.
  • Pozivatelj se ne može pohvaliti fizičkom snagom, ali je naučio kontrolirati zvijezde, a sada poziva njihovu snagu u borbi.

Pogled na novo mjesto

Prilikom odabira magičnog lika u muškom i ženskom obličju, mora se uzeti u obzir da su s tim povezani svi kasniji događaji, događaji i partneri.

Jedina nepromijenjena stvar je stalni razvoj heroja kroz aktivno sudjelovanje u životu grada, ispunjenje zadaća, akumuliranje osobina i novih talenata. Trebat će vam dobra oprema i pravi prijatelji, korisnije čarolije i saveznici u slučaju opasnih situacija.

Nitko nije otkazao valutu igre, za koju su kupljeni korisni artefakti, a razvoj talenata ubrzan, i stoga uštedjeti kristale novcem u velikim bitkama, malim zadacima i svakodnevnim boravkom u iPlayer Fairy Tailu.

Dopuni rezultat će pomoći opsadi, bitki u trgovini, tornju raja, sudjelovanju u kojem sudjeluje društvo drugih članova ceha. Nakon registracije proći ćete tečajeve mladog mađioničara i probati svoju snagu u borbi za trening, za koju ćete i dalje dobiti nagradu za poticaj.

Što više proučavate, šire su vaše mogućnosti, ali najugodnije je da novopridošli dobivaju obvezne darove za prvi tjedan, a svaki dan su značajniji. Također je zabilježena dužina boravka na internetu.

Stupnjevi

daju još jedno otkriće. Uskoro ćete moći početi opremati heroja, birajući opremu u izborniku, a onda će vam magija biti dostupna, možete nadograditi svoje oružje u kovačnici, poboljšati njihove funkcije, a gumb "naučiti" omogućit će vam treniranje osobnih karakteristika.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more