Oznake

Padajuća granica

Alternativna imena:

Falling Frontier je igra u žanru koji obožavatelje ne oduševljava često novitetima, a to je svemirska strategija. Igra ima tako cool grafiku da je čak i teško povjerovati, čini se da gledate fantastičan film. Glazba i glasovna gluma ni na koji način nisu inferiorni u odnosu na sliku i stvaraju neopisivu atmosferu.

Pripremite se za osvajanje svemira zapovijedajući vlastitim brodom.

Ovo nije lak zadatak, bit će mnogo toga za napraviti:

  • Lansirajte sonde i istraživačke brodove u potrazi za planetima i asteroidima koji sadrže potrebne resurse
  • Modificirajte i poboljšajte svemirsku stanicu koja vam je povjerena
  • Graditi nove znanstvene ili vojne brodove
  • Vodite svemirske bitke

Ovo je samo kratki popis stvari koje vas očekuju u ovoj igrici.

Postoji zanimljiv zaplet.

Nakon kolonijalnih ratova, tijekom kojih su zaraćene civilizacije pretrpjele vrlo teške gubitke, propale su i rasule se u obliku otoka civilizacija po svemiru.

Najvažnije je svojoj floti osigurati resurse i istraživačke tehnologije za izgradnju boljih brodova. Za duge letove trebat će vam puno goriva, osim toga plastika se koristi u konstrukciji, što znači da je glavni resurs u igri nafta.

Istraživanje svemira će dati sve, ali sa sobom nosi mnoge opasnosti.

To je s ostacima vojski bivših suparnika iz vremena kolonijalnih ratnika na koje možete naići tijekom igre.

Ponekad se okršaji s neprijateljskim brodovima mogu izbjeći, ali postoje trenuci kada je borba neizbježna.

Programeri su način borbe učinili realističnim.

Dok kontrolirate paljbu svoje svemirske flote tijekom bitaka, pripazite na putanju vatre. Projektili i rakete koji promaše cilj mogu pogoditi druge objekte, poput vaših brodova ili postaja. Ali čak i uz pogotke, eksplozije koje se događaju u neposrednoj blizini mogu oštetiti obližnje ciljeve.

Borbene akcije mogu biti otvorene i prikrivene, poput gerilskog ratovanja, a čak i ako je neprijatelj slabiji od vas, to uopće ne znači da neće moći poraziti vašu flotu uništavanjem logističkih centara i uništavanjem resursa i brodogradilišta.

Zapovjednici vaše flote nisu roboti, već ljudi, svaki sa svojom osobnošću i jedinstvenim skupom karakteristika. Kada ih imenujete da vode određenu misiju, razmislite jesu li prikladni za ovaj zadatak.

Svemir igre se svaki put generira iznova, tako da ako poželite ponovno igrati igru, sve će biti potpuno drugačije.

Osim glavne tvrtke, možete igrati scenarija koje su kreirali drugi igrači iz cijelog svijeta. Alternativno, možete izraditi vlastitu skriptu i podijeliti je sa zajednicom. To neće biti teško učiniti zahvaljujući ugrađenom alatu koji će vam pomoći da napravite izmjene bez previše truda za to.

Igra je objavljena ne tako davno i programeri je nisu zaboravili. Prima redovita ažuriranja s novim značajkama, dodatnim sadržajem i ispravcima manjih grešaka.

Falling Frontier besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam tržnici ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati Falling Frontier sada i osvojite cijelu galaksiju po svojoj volji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more