Oznake

Fallout 2

Alternativna imena: Fallout 2

Fallout 2 - računalo uloga igranje igra. Igra Fallout 2 je kult, igra u kojoj programeri su uspjeli utjelovljuju najbolje osobine spoja za uspješnu igru ​​koja obožavatelji će je prepoznati. Pred vama je stvarno velika igračka. Američki dio našeg planeta, ona je zadovoljna sa svojim izlazom natrag u 1998. No, velika ruska država u ne-dalekoj 2008. To dotaknuo tu temu, u stvari, koja ne može biti zanimljivo. Akcije odvijati 80 godina nakon događaja iz igre Fallout.

Može početi i preuzimanje Fallout 2, posjetite službenu stranicu igre. Ali ovdje smo smatrali da je potrebno obavijestiti vas da za bolje povjerenje u gameplay, morate završiti čitanje ovaj pregled i pregled video - recenzije.

Imate glavni Fallout 2 karakter - izabranike. A ti izabran za povratak u svijet u potrazi za predratnog umjetnosti Geck. Krenite na svijetu u kojoj se nalazite. Uostalom, to je svijet nakon nuklearnog rata, svijet je pretvorila u jednu kontinuiranu pustinji. To je daleko u 2241. Vaš grad nije onaj koji ujedinjuje preživjele.

Elect obavlja Fallout 2 Quests - Zadaci koje će nastati prije njega, ili koji - to će im dati.

Asortiman Fallout 2 ima veliku oružje. Uz rezervu nema opcije za uništenje. I ne mislim da je to tako jednostavno. Vi ćete se boriti ne samo protiv ljudi, nego protiv mutiranom kopijom koji su nejasni da ljudi toli toli prema životinjama Wanamingos, demona, štakori, Super Mutanti, kandže smrti, Macaklini divovskih mrava Radscorpions brahmani, biljke mesožderke i bogomoljki .

Fighting'll posjedujete protiv automatiziranih računalnih protivnika bez pomoći prijatelja, kao igra je dostupna samo kao singl.

Također imate više takvih znakova:

• Sulik;

• Vic;

• Cass;

• Marcus;

• Myron;

• Skynet;

• Janet Lynette;

• Tandy;

• Harold;

• Frank Horrigan;

• Goris;

• Lenny.

Sulik - ima veze s duhovima, pridružuje Chosen. Predstavnik divljacima.

Vic - obrta u Klamant.

Cassie - posjeduje bar izvan Vault.

Marcus - šerif Brocken Hills. Predstavnik Super mutanata.

Myron - nije borac, a medicinski genij.

Skynet - čuvati vojnu bazu. Na temelju ljudskog mozga, umjetne intilekt.

Janet Lynette - glavni grad-utočište.

Tandy - NKR predsjednik.

Harold - predstavnik demona.

Frank Horrigan - glavni protivnik, super mutant.

Goris - Death Claw - albino istraživač.

Lenny - Gul - Doktor.

Igra Fallout 2 nije bilo poteškoća u prolazu nije glavna stvar, budite oprezni. To vam traje dugo vremena. ali ako ste upoznati s trikovima, to će proći brzo.

Grafika poboljšana, ali još uvijek ne onoliko koliko je pozornost bila usmjerena na to kako u prvom dijelu. No, osjetiti ljepotu razvoju događaja kao što možete. Pogotovo kada se nadopunjuje odličan soundtrack.

Igra Fallout 2 preuzimanje Uvijek ima vremena. Glavni usudio umrijeti za svoje preživjelih suboraca u skloništu. Sve je u vašim rukama. Dobra igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more