Oznake

Obiteljsko gospodarstvo

Alternativna imena: Obiteljski štagalj

Obitelj Barn - vaša osobna dacha

Djeca vole ići sa svojim roditeljima u seosku kuću. Ovo je prilika za posjetu prirodi, sunčanju i pljusku u rijeci, veseli se s prijateljima, jedu jagode, jabuke i ribizle. Ali ako nemate ljetnikovac ili sada nije sezona, igra Family Farm će je u potpunosti zamijeniti.

Ovo je vrlo lijepa igračka u crtanom stilu, gdje svaki detalj izgleda šareno, u bogatim bojama, s jasnom grafikom. Dizajniran je za zabavu na računalu, ali se može instalirati i na Android, tako da uvijek možete imati džepnu farmu na ruci, i Family Farm igrati čim je trenutak u pravu. Sada su vaši prijatelji uvijek tu, jer su igre preglednika izgrađene na takav način da pravi igrači borave u isto vrijeme, kontroliraju svoju zemlju i komuniciraju putem interneta. Ovdje ćete upoznati nove ljude i sprijateljiti se, čak i ako žive na drugoj strani Zemlje.

A zadatak zabavnih farmi

Za početak vam je potrebna registracija obiteljskog gospodarstva kako biste dobili pristup svim značajkama igre. Sigurno vam je poznata procedura: obavještavamo e-mail, izmišljamo lozinku i ime u igri, unosimo podatke u predloženi obrazac za registraciju. Glavna stvar je da zapamtite lozinku i ime kako biste mogli pristupiti računu s bilo kojeg računala. Naravno, morate ih čuvati u tajnosti, tako da osim vas nitko ne može prodrijeti u vašu stranicu.

Sada, kada ste već punopravni vlasnik malog komada zemlje, počnite ga razvijati:

 • Postavite parcele s različitim usjevima
 • Biljne životinje: konji, krave, ovce, perad
 • Skupite prinose
 • Ugradite tvornicu za preradu proizvoda
 • Prodaja i kupnja
 • Prijateljstvo sa susjedima

Za praktičnost, postavite polja i proizvodne pogone rame uz rame tako da se mlijeko može odmah pretvoriti u kiselo vrhnje, svježi sir, sir. Izgradite mlinove i pekare s pšeničnim poljem. Uskoro će vaša plantaža izgledati dobro uređena i uredno podijeljena na sektore, između kojih se nalaze staze šljunka, raste cvjetnice i voćke.

Ne zaboravite da je obiteljska farma iPlayer simulator, tako da je ovdje sve uvjerljivo. Ako se biljke ne zalijevaju, one će nestati i nećete moći dovršiti zadatak berbe. To će značiti i druge probleme - nedostatak sirovina za preradu i gotov proizvod. A ako niste dovršili zadatak - trpjet ćete gubitke. No, s druge strane, za prodanu robu dobit ćete zlatnike, bonuse i nagrade, zahvaljujući kojima ćete moći prijeći na sljedeću fazu igre, gdje će se otvoriti nove zgrade i mogućnosti.

Neka igra izgleda jednostavno, ali to je obmanjujući osjećaj. Morate uložiti napor da postignete željeni rezultat. Neka vaše olovke i ne dobijete prljave zemlje, rad na njemu biti puno. A kad se gospodarstvo proširi, glavni pomoćnici će biti nove mehaničke, poboljšane akvizicije.

O značajkama igre

 • Game Family Barn je predstavljen igračima besplatno
 • Razgovarajući s drugim sudionicima, naći ćete nove i zanimljive ljude
 • Potrebno je saditi sadnice, sijati, saditi drveće, grmlje i cvijeće
 • Boja uzgajane žitarice
 • Proizvodi dostupni preko 200-t
 • Uzmite više od 100 trofeja
 • Primajte naređenja i izvršavajte ih uz naknadu - kovanice i darove
 • Opdates diverzificiraju funkcionalnost igre i njezinih zadataka

Natječite se s drugim igračima na farmi, napravite jahanje, zaradite više od drugih. Početnici će proći uvodni trening koji će objasniti nijanse i pomoći im da se riješe. Daljnja kontrola prelazi na vas i sve pogreške s postignućima ovise o vama.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more