Oznake

FantasyRama

Alternativna imena: Fantasy Frame

FantasyRama - mitski strategija browser igra. Napravljeno govore za djevojčice. Budući da nema nasilja i hadkornogo zemljište s pogledom na more u krvi. FantasyRama igra puna fantastičnih likova. Čekaju, kada će se jedan po kojoj je njihov svijet napredovati, oni će se ponovno pojaviti radost, i nikada neće biti tužna.

Prije utakmice treba gledati na zahtjevima sustava FantasyRama online:

• prosječne postavke računala;

• priključak na Internet.

U ovoj fazi, možete otići na vas u igri dizajn. FantasyRama Registracija je jednostavna, samo provjeriti točnost tih podataka:

1. Posjetite službene igri stranica FantasyRama;

2. unesite svoju prijavu koja se sastoji od najmanje četiri slova ili brojeva;

3. sjetiti i zapisati svoje lozinke, što je omogućilo četiri do četrdeset pet slova ili brojeve;

4. ponoviti prethodno određenu lozinku, i ne zaboravite, jer je on još uvijek trebaju prijaviti na igru;

5. unesite važeću e-mail adresu;

6. odabrati dan, mjesec i godinu svog rođenja;

7. Ako se slažete s uvjetima i odredbama Pravila o privatnosti - kliknite;

8. ako se slažete primati zanimljive vijesti-krpelj,

9. dodirnite "igrati besplatno sada."

Vi se nalazite u bajci svijetu. Situacija je ovdje: Čudo u ovoj zemlji je moćni Tree of Life, te s njim u nevolji. To je tužno, to nije dovoljno ljubavi i pažnje. A ipak se ljudi prestanu sanjati, maštati. I uz vašu pomoć, on će doći u životu. Vi samo morate biti sanjive, ljubazni, prijateljski i ikada igrati igru.

Prije nego što otvorite izvorni farmu fantastičan, većina neviđene boje.

Vaš zadatak je da rastu svoje farme pun cvijeća, i podići vilenjaci vile. Tu je standardni proces - stalna zalijevanje, gnojenje, križanje, žetva, i, naravno, razne monetarne funkcije.

U igri ćete zadovoljiti Nala vašari, koji će Vas upoznati s njegovom imanju.

Igrajte FantasyRama jedna stvar užitak pratiti proces povećanja svoje odjele. I na kraju veliko stablo stalno u cvatu, pršti rezerve bogatstva nakon broja svojih tvrdih lunarnih kristala, a magija ne prestaje živjeti u tom mističnom svijetu, svih njegovih stanovnika.

U FantasyRama igraju vrlo zabavan i ne doživljava kao vrijeme prolazi. Ali ćete doživjeti samo pozitivne osjećaje koji dolaze iz vilenjaka, vile i svim čudesnim bićima ovog planeta.

Na ekranu ispred vas će biti predstavljeni sa svim potrebnim funkcijama, u tom slučaju postoje indicije posvuda. Ova igra ne treba takav ozbiljan pristup, kao i druge igre, ovdje se možete opustiti i uživati ​​u atmosferi.

FantasyRama online mami svoje ugodne i kvalitetne grafike, živopisni likovi i okolice ugodan, melodični melodiju u pozadini. Sve to pomaže da se opustite, provedete sjednici opuštanje. Važno je ne uvrijediti lokalne stvorenja.

Cure ne mogu igrati za vrijeme, početak igre. Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more