Oznake

Faor

Alternativna imena: Faor Online, FAOR

C Danas, mi gledamo na svijet neobičnog FAOR. FAOR online - to MMORPG (MassiveMultiplayerOnlineRole-PlayingGame), koja se izvodi u pregledniku, bez instaliranja dodatnog softvera, zakrpe ili klijentima. O nlayn igra Faor u izvršiti u duhu fantazije, s karakteristikom je njezin originalan i jedinstven smisao za humor. Igra je jednostavna, intuitivno sučelje i velike grafike.

Pa početi uronite u nevjerojatan svijet Faor online, moramo prije svega registar. Pridružite nam se u igri je vrlo jednostavan i FAOR praktički ne uzrokuje probleme, ali opet smo opisali proces registracije. Nakon što kliknete na "Registracija" na glavnoj stranici web-mjesta će biti zatraženo da unesete svoje osobne podatke za prijavu. Morate unijeti adresu spremnika kroz koji komunikacije će biti s nama, odaberete lozinku i pokupiti tajno pitanje resetirati vašu lozinku u slučaju da zaboravite. Također morate odrediti sporazum korisničkog ugovora online igre FAOR i poštivanje pravila same igre. Naravno, pročitajte tekst sporazuma možete napraviti prijelaz na odgovarajući link. U slučaju uspješne registracije biti ćete preusmjereni na stranicu stvaranje karakter, ako je neočekivano situacija (primjerice, izabrani spremnik zauzet), od vas će se zatražiti da unesete druge podatke. FAOR online igra je jedna od prvih, gdje možete odabrati izgled od igrača, tako šarene opcija. Možete stvoriti lik, pomoću nekoliko ugađanje

Klase znakova, koji definira način igre skup znakova oružja, kao i karakteristike junaka. U igri postoje 5 od klase "Warrior", "ubojica", "Svećenik", "Mage" i "Ranger". FAOR online igra nudi fer balans klasa, poput ratnika lako nosi s ubojicama i Rangersa, ali je napad čarobnjaka i svećenika nanio razorni štete od koje vojnici su ranjivi. U isto vrijeme svećenici lako svladati čarobnjaka napade koji im štiti snažan čarobni štit. Warrior će biti iscrpljene u borbi sa svećenikom o sposobnosti da se izliječi od svećenika. Online igre FAOR sličan pruža sve druge likove prednosti i slabosti. Također, svaki razred ima svoju podružnicu klase vještina - specifične vještine.

- Ime: odabrati jedinstveni nadimak uporabu latiničnog ili ćirilične znakove.

FAOR Registracija vam omogućuje da prilagodite izgled koristeći nekoliko mogućnosti za odabir koji možemo odgovoriti na sebe ili povjeriti odluku na računalo. Odgovorni za pojavu

- Oblik i boja očiju.

- Oblik frizure.

- Kosa.

- Oblik bradu. (Za muških likova)

- Boja kože.

- Boja odjeće.

Završeno odabirom obilježja lika, kliknite na gumb "stvoriti".

FAOR line registracija ne uzima puno vremena, tako da nemojte se bojati glasno riječi "registracija".

Igrajte igru ​​online možete FAOR s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu, jer su zahtjevi sustava su toliko mali da je sada teško zadovoljiti računalo koje ih ne zadovoljava. Više se navikli na sučelje igre s kojom se moramo raditi. Postoje mnoge funkcionalne prozori i padajući izbornici. Kako bi se igrati igru ​​online FAOR moramo se sjetiti neke relevantne elemente sučelja. Ispod ekrana nalaze se tipke za pristup važnim kontrole. Ovdje ćemo vidjeti pristup vještinama karaktera, njegov ruksak, kartu ili popis zadataka, itd. Informacija o znakovima pokazuje razinu života, mana, iskustva, kao i portret lika. Korištenje chat ćete moći igrati FAOR komunicira s drugim igračima u skupini organizirati borbe i sukoba 1 na 1.

Sad Detalji o FAOR svijetu, jedan je od svjetova u ravnoteži, što je carstvo Harmony i dno svjetova. To je dom mnogih različitih bića različitih rasa. Ovdje možete upoznati ljude, čarobnih vilenjaci iz začaranoj šumi, ako želite možete vidjeti prigorska stanovnika - patuljci i patuljke, kao i mrzovoljni orci, koji su sudjelovali u lov, ribolov i druge ribarstvu.

U FAOR jedan golemi kontinent, koji se proteže od zapada prema istoku. Ocean vodu oko njega, iako nitko ne zna da li postoje i drugi otoci i kontinenata u ovom beskrajnom tijelu vode. Do sredine zemlje rastao samo masiv - grb Zmaja, koji je dao utočište u svojim rock patuljci i patuljaka. West leži visoravan i istočni dio Arcadia - zemlja je okupirana od strane snaga lovačkim sila tame. FAOR vam omogućuje da igraju i zaboraviti sive svakodnevice realnog svijeta i uroniti glavu u sučeljavanju pet utrka, tu je mjesto točno gdje je vaš lik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more