Oznake

Far Cry 6

Alternativna imena:

Far Cry 6 prekrasan akcijski RPG. Definitivno nećete imati pritužbi na grafiku, ovdje je prekrasna, likovi su izraženi vrlo uvjerljivo, a glazba je odabrana s ukusom.

Igra ima zanimljivu radnju, koja, nažalost, nije uvijek potrebna u modernim igrama.

Morate postati pravi revolucionar u ovoj igrici i boriti se protiv diktature u državi zvanoj Yaru. Tvoj lik se zove Denis Rojas i rođen je i živi u ovoj zemlji.

Za borbu protiv kriminalnog režima trebat će vam:

  • Borite se protiv brojnih neprijatelja u raznim okruženjima
  • Nadogradite opremu i razvijte borbene vještine
  • Pronađi odane drugove koji će ti pomoći u borbi
  • Izvršite dodatne zadatke za stjecanje iskustva

Popis je zapravo mnogo duži, počnite igrati Far Cry 6 da saznate sve.

Otočna država na koju vas igra vodi bila bi pravi tropski raj da nije vladao diktator Anton Castillo i njegov sin Diego.

Nevjerojatno lijepi krajolici odražavaju se velikom količinom okrutnosti u ovoj igri.

Postanite osloboditelj za svoje ljude koje tlači tiranin psihopat.

Nažalost, ne može se sve u svijetu riješiti mirnim dijalogom i diplomacijom, ponekad se ne može bez upotrebe sile, a ovo je upravo takav slučaj.

Sustav borbe u igri je napredan. Možete kombinirati borbu prsa u prsa s vatrenim oružjem i oružjem za blizinu. Bitke izgledaju vrlo impresivno.

Arsenal oružja je ogroman. Ukupno, igra ima više od stotinu različitih vrsta oružja, imat ćete mnogo izbora. Streljivo je također važno i, kako biste postali manje ranjivi na neprijateljske napade, morate stalno poboljšavati opremu i zamijeniti je novom čim pronađete odgovarajuću zamjenu.

Bit će vam vrlo teško sami se nositi sa svim kušnjama koje su pale na sudbinu revolucionara. U borbi će vam pomoći brojni amigo suputnici, među kojima će biti smiješni pas po imenu Chorizo i još egzotičniji prijatelj, krokodil Guapo.

Morat ćete se boriti protiv diktature na raznim lokacijama, to su džungle, pješčane plaže, mala provincijska sela, pa čak i veliki gradovi. Za kretanje po svim tim lokacijama trebat će vam prijevoz. Putujte čamcima, vodenim skuterima, konjima, automobilima i drugim vrstama vozila. Pješačenje također ne smeta, iako je to sporiji način putovanja, ali za to je najbolje diviti se tropskim krajolicima i možete upoznati mnoge zanimljive likove.

Programeri su prijateljski raspoloženi prema igračima. Puno se sadržaja pojavilo nakon izlaska igre. Ovo su 4 dodatne specijalne operacije, crossover misije inspirirane popularnim filmovima. Osim toga, iznimno visoka razina težine za one koji vole teži način.

Igrajte Far Cry 6 sami ili online s milijunima igrača diljem svijeta.

Far Cry 6 preuzmite besplatno na PC, nažalost neće raditi. Igru možete kupiti na službenoj stranici ili na Steam portalu.

Počnite igrati sada i oslobodite stanovništvo cijele zemlje od tiranije!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more