Oznake

Far Cry

Alternativna imena: Far Cry

Far Cry - računalne igre u žanru prvom licu pucač. Far Cry igra prilično svijetle i sadržajan. Kao iu svakoj igri ovog žanra računala Vaš zadatak je da ostane živ. To, naravno, osim za ciljeve koje treba postići u igri. Ova igra je dobio nestvarno popularnost u roku kraćem od šest mjeseci od dana prodaje. Nešto neuobičajeno skriva u ovoj igri. Sigurno ste već pršti od znatiželje, a vi ste spalili u svijet igre i preuzeti igru ​​Far Cry.

Će vam dati savjete i ne žuri za početak da se upoznaju s igrom, barem površno, s recenzijama tekst i video recenzije. I onda se lako može preuzeti igru ​​Far Cry. U Far Cry igre igrati odmah nakon što ste pokrenuli postupak preuzimanja.

Cijela parcela igre govori o životu bivšeg komandosa. Igra Far Cry Vi to će im, glavni junak u igri, to je ne čudi da ima iskustvo u vojnoj sferi. Igra se odvija na predivnom prostranstvu tropski raj otoka u Tihom oceanu Kabatom. Vaši protivnici će biti ljudi koji su uključeni u razvoj mutacija virusa. Vi susret na cesti već zaraženi primata.

Uključujući i vašeg lika će vam i pomoći vam u barijeru, odnosno, neprijatelji će se ti znakovi:

• Jack Carver;

• Valerie Konstantin;

• Doyle;

• pukovnik Richard Crowe;

• dr. Krieger.

Jack Carver - zapravo tvoj lik. Vlasnik najam tvrtka putovima. Sudjeluje u misiji već pristižu na otoku.

Valerie Konstantin - CIA-in agent na tajnom zadatku. Jack traži pomoć u ispunjavanju svoje misije. Nakon planu je otkrila kršenja Jack.

Doyle - inženjer, na tajnom zadatku. Poslano razjasniti situaciju na otoku. Jack ubio.

Pukovnik Richard Crowe - plaćenik, glava za zaštitu otoka.

Dr. Krieger - glavni neprijatelj u igri. Gospodar svih laboratorija na otoku se razvio posebne materijale.

Provedite svaki Far Cry misija je od najveće važnosti za daljnji razvoj događaja. Također, sve je to zbog razine prolaza. Sve je, kao i obično, počinje način treninga. Developer nudi vam izbor od nekoliko načina da bi se postigao cilj igri.

Za sve ove avanture, vaš junak, naravno, ne može preživjeti bez oružja. To oružje Far Cry prezentirani, ne može biti kolosalna sorta, ali najpotrebnije.

I uvijek s Jackom Carvera tu je opremanje stavke: dalekozor, baterijsku svjetiljku, noćni vid, postaviti eksploziv, prva pomoć, tijelo oklop, pristupne kartice i komunikator.

Igra Far Cry pomoću izražajne i jasne grafike će vas uključiti u svijet putovanja, tako čudesnom raj na Zemlji. Više i glazba, dobro izabrao podržava cjelokupna situacija naglašava točku. Uokolo su pravi i želim uživati, ali vaš zadatak nije vas odmoriti. Moramo požuriti. Požurite vas, jer svatko je čeka na pomoći. Ne zaboravite da se savjetuje igra Far Cry njegove suborce. Svi bi trebali sami osjećaju kao heroji.

Dobro da igraju! Hvala na pažnji!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more